Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Te serwery są do dupy. Co chwila tworzone są kolejne tego typu serwery, można powiedzieć, że każdy ma to samo. Osoby tworzące takie serwery nastawiają się na zarabianie bez wysiłku...

Opublikowano

Pracowałem z wieloma ludźmi i pisałem dla nich pluginy na zlecenie. Większosc było na 1.7, dlaczego? Ano pytałem się ich i to moje wyniki:

1. Nie działają mi wyższe (mało fps)
  2. Bo tak
  3. Bo nie ma pluginów na wyższe wersje
  4. Bo tylko na tym grają

Ale one wszystkie są wyssane z palca i bez sensu. Meh.

Co do easyhc, ezhc, mediumhc, hc, srehc, gownohc, survival+gildie, survival - każdy tryb ludzie uważają za inny - but why.

To jedno i to samo gówno wałkowane miliony razy i robione jedynie po to aby najebać hajsu za smsy.

Minecraft upadł w polsce już lata temu, zatrzymał się na 1.7 i k***a stoi. Jak cały zresztą ten naród, cebula i zacofanie.

Ciekawe czy mnie za to zapierdolą jakies narodowce xD Tak, polska to gówno, szczególnie w grach. Nie jestesmy lepsze niż ruskie, naprawdę.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Na takich serwerkach grają przeważnie dzieci poniżej 12 roku życia. Każdy taki serwer posiada autorskie plaginy bez których rozgrywka byłaby niemożliwa. 

Opublikowano

Na takich serwerkach grają przeważnie dzieci poniżej 12 roku życia. Każdy taki serwer posiada autorskie plaginy bez których rozgrywka byłaby niemożliwa. 

Tak, każdy posiada "Autorskie plaginy" z tym się absolutnie zgodzę. Szkoda, że w dużej ilości to skrypt albo z neta. 

Opublikowano

Dodam jeszcze parę słów po wizycie na jednym z takich serwerków "izihace":

- w kit start enchantowana diaxowa zbroja + jedzonko, w dodatku kit odnawia się co 2h

- pierwszy raz wchodzę na serwer: duzo stivkow w diax eq

- po kilku minutach kopania już się ma ok 10-15 diamentów w eq

- brak banow za smierc = to już nie jest HC

- bardzo duży drop wszystkiego: 1 dzień ok 2, 5 godzinnego grania - ok 3 stackow obsydianu

Wnioskuje po tym, że izihace są tylko hace z nazwy. Dużo lepiej by było jak by się to nazywalo easySV

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Ja osobiście słyszałem od znajomka, że te wyższe wersje mają jakieś blokady przed double clickiem / triple itd. na myszce,
a co za tym idzie - przeszkadza im to w PvP. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...