Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start, poczatek, gra.

WiktoriaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie:

1. Który serwer wybrać?

2. Jakie rzeczy kupować najwcześniej, co się opłaca?

3. Czy ta gra jest mocno P2W?

4. Jak wygląda balans statków w tej grze?

5. Banują za używanie botów, skryptów czy cheatów?

6. Czy w grze znajde normalna społeczność?

QL4A4Sf.png

Opublikowano

1. słyszałem o ge1

2. na początek 1 irek za uridium potem lecisz w tak 15 lf-3 a potem dalej licytujesz na handlu.

3. poświęcisz czas to już nie jest... Ludzie płaczą że ktoś może sobie coś kupić (co naprawdę nic nie daje) i mówią że gra jest p2w

4. balans... hmm najmocniejsi maja cie na parę hitów. Nawet taką starą fulkę (31 lf-3 20 bo-2 8 irysów)

5. jasne że tak, packet boty są najbardziej że tak powiem narażone na bany, pixelboty za to udawają kliknięcia myszką itp... Popularne są; candybot,fsbot lion i golem bot (ten ostatni dość drogi, na całe życie kosztuje 280 zł chyba)

6. jasne! ja na globalnym gdzie gra malo osob znalazlem klan z polski i mam go na skypie.. Trzeba mieć tylko szczęście :3

Liczę na +!

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

1. Najlepiej wybrać sobie najnowszy-polski.

3. Jest P2W. Ty możesz sobie zbierać Uridium przez długie miesiące na takiego Goliatha i Irysy+LF3+Generatory. A jakiś koleś kupi sobie premium i  kilka razy uridium za 400zł, i może sobie lecieć na 10lvl w full elite+ laser x3 albo białko i tak zwana dupa, padasz na kilka hitów.

6. Tak, znajdziesz. Przynajmniej kiedyś. Dawno nie grałem. Wbijałeś do polskiego klanu, i zawsze masz fajnie spędzony czas na ts podczas wylotów albo farmieniu.

Opublikowano

Na twoim miejscu bym sie wstrzymał z grą. Gra od zera to troche strata czasu. Lepiej wydać troche $$$ na kupno jakiegoś w miare ogarniętego konta, lub poczekac rok - za rok powinno cos byc o polączeniu serverów (prawdopodobnie tylko map bitewnych, ale zawsze coś).

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Jak chcesz grac na int 13 to zapraszamy do polskiego klanu gdzie jest paredziescia ufe (czyli najlepszych) top28 Polonia ;) firma: EIC

Moze pomoglbys kryski bic? :D

Jasne! podaj nick to cie dodam ;) tylko narazie jestem fe ale kryske bez orbitowania na luzie biore xD

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...