Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FsBot Lion 0.42 Problem

megakurys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu, a raczej od zawsze mam z tym problem.
Otóż moje bocenie FsBotem lionem wygląda całkiem fajnie.
Niestety kiedy ktoś postanowi że mnie zabije już nie jest tak kolorowo.
Bot czasami się rozłącza na stacji, lub na 1-2 albo 1-4 (jak bot traci połączenie na 1-2 traci niewidke ;- ;)

Czasami też traci gdy zbiera boxy ale to dosyć rzadko (raz może na 2h)

Ogólnie jak mnie rozłączy czasami muszę klikać kilka razy połącz ponownie, liczę na pomoc. Za pomoc oczywiście daję lajki.

(Jeśli ktoś chce moje ustawienia itp, pisać śmiało)

@Edit Bota chyba zabili, tym razem się odrodził dziwnym trafem doszedł aż do 3-4 a z tego co ustawiłem miał iść na 4-1 ;-; 6WHIOIa.png

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Spróbuj może przeinstalować bota. 

Najnowszą wersję IE? [bot potrzebuje IE do funkcjonowania]

Zaktualizuję i zobaczymy, co do 1 to tak już przeinstalowałem ale jak trzeba to jeszcze raz to zrobię :D

yPDLztx.png

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Kurde też mi się tak działo ale tylko w wersji 0.41, w 0.42 ten problem się już u mnie nie pojawił. Spróbuj może minimape dać na najmniejszą [bo z tego co widzę nie masz] i daj np. w prawy górny róg [Chyba, że minimapa będzie zasłaniała przycisk skoku na 4-1 to potem daj lewy dolny i sprawdź], oczywiście jak przestawisz minimape najlepiej odpal bota jeszcze raz

Opublikowano

Aktualizuję w tej chwili flash playera, zaraz zrobię to co napisałeś i zedytuję post. Wyczytałem też to na pvpers:Don't hid alpha browser window, and bot reconnect if net blinks

może pomoże :p

@Edit ustawiłem tak, co parę minut będe go obserwował. OYkONvs.png

fajnie ze robi reconnect no ale do teraz sie nie połączył xD

[22:05] You were destroyed
[22:07] Reconnected
@"@Edit" Po zresetowaniu bota postal na portalu z 1-2 do 1-4 ale w koncu przeszedl na 4-1
Czyli największym problemem jest to gdy ktoś mnie zabije ;)

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Internet mam dobry więc to nie przez niego :D

8AMZ1vY.png

Jak widać jest naprawiony, czyli do tego zdążył, dodam że jak zatnie się na 1-2 i pomoge mu dolecieć do 1-4 leci do 3-4 nie 4-1

@edit: Z ostatniej chwili! Bot padł naprawił się, i doleciał. Teraz naprawic problem z tymi logoutami i problem będzie rozwiązany :D
@@EDIT: Zabili go i biedny znów stracił połączenie, nawet się nie naprawił.

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...