Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Argium.pl [Nowa Odsłona] [Nowa Wersja]

Matix8981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Niedługo odbędą się beta testy serwera argium.pl na nowej wersji.

Zrobione:

- Zabiezpieczenie sql injection

- Poprawa kodu

- Chat Globalny

Do Zrobienia:

- LVL Mobów

- Twierdza

- ItemShop

- SMS Shop

- Email werifikujący konto.

Na start:

50 Gold'a

250 Grzybów

Opublikowano

@CZYNASTYII Serwer nie powstaje w celu zarobkowym. Jeśli sms shop będzie to jedynie na opłaty np serwer vps domena grafik czasem. Moje założenie jest takie że jeśli ktoś będzie chciał kupić grzyby to kupi.

Opublikowano

Troche słaba reklama ale poczekam i zagram ;)
Tak jak wyżej kiedy ten start ?:D

I Members I

Już tutaj byłem, osiągnąłem co chciałem a teraz czas osiągnąć to drugi raz ;)

Pasjonat
Opublikowano

K***a to jest temat dla publikacji serwerów, a nie bezsensownych zapowiedzi typie xD

Opublikowano

K***a to jest temat dla publikacji serwerów, a nie bezsensownych zapowiedzi typie xD

Widzę że kolega nie zapoznał się z regulaminem.

"10.1. Czas, przez jaki zapowiedź serwera może być otwarta to 3 miesiące."

Skoro jest to temat tylko do publikacji i to w jakim celu widnieje informacja na temat zapowiedzi w regulaminie?

Opublikowano

Szczerze? Co na tym serwerze będzie autorskiego? zwykły gotowiec + chat, is itp.?

Opublikowano

Szczerze? Co na tym serwerze będzie autorskiego? zwykły gotowiec + chat, is itp.?

a ty zrobiłeś zwyczajnego i nudzącego eziaka, jedyne co to to że podkręciłeś alieny w lochach

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

a ty zrobiłeś zwyczajnego i nudzącego eziaka, jedyne co to to że podkręciłeś alieny w lochach

Nie martw się, niedługo na serwer wleci update ,ale muszę dodać do niego trochę rzeczy ,ponieważ po jednej rzeczy nie będę dodawał :) wolę przygotować paczkę.

Opublikowano

To i tak więcej niż twój serwer.

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Tak, tak wmawiaj sobie to dalej :) czekam na twój CrazySF.. http://screenshot.sh/oB6DDXvb5g4W8 - informacja w sygnaturce już kilka miesięcy, i jeszcze ten błąd "już w niedługo".. po prostu porażka

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMatix8981 zabezpieczenia przed czym? i dokładniej to instabany czy fixy. Itemshop i sms shop autorski?

Grafika buttony itp wlasna czy deafult?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMatix8981 zabezpieczenia przed czym? i dokładniej to instabany czy fixy. Itemshop i sms shop autorski?

Autorski ItemShop , zabiezpieczenie sql ijection.
*injection, zabezpieczenie przed devbot masz?
Opublikowano

Autorski ItemShop , zabiezpieczenie sql ijection.
*injection, zabezpieczenie przed devbot masz?

Na wersji 555 posiadałem zabiezpieczenie przed devbot , Poco na nowej wersji devbot?

Opublikowano

Tak, tak wmawiaj sobie to dalej :) czekam na twój CrazySF.. http://screenshot.sh/oB6DDXvb5g4W8 - informacja w sygnaturce już kilka miesięcy, i jeszcze ten błąd "już w niedługo".. po prostu porażka

Wytłumacze ci ty mangozjebie. 

CrazySF- Projekt porzucony już dawno temu. Błąd w sygnaturce jest prosty było "CrazySF już w Czerwcu" ale zmieniłem na niedługo i zapomniałem zmienić w. Twój serwer to porażka nie ma tam nic dobrego, a update to sobie możesz babci wmówić a nie mi. Jak ja robiłem serwery to ty na gówno mówiłeś papa. 

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Hmm argium.pl...

Nazwa podjebana z aragium.pl jeżeli myślisz że usuniesz jedno a to nie wyjdzie że kradniesz nazwy? 

Opublikowano

Hmm argium.pl...

Nazwa podjebana z aragium.pl jeżeli myślisz że usuniesz jedno a to nie wyjdzie że kradniesz nazwy? 

No i co z tego ? Co zrobią pozwą go  ? Ludzie niech ma nazwę jaką chce. 

32b998e6fea0a0c163c3eff1ccb42959.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...