Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalne Zabezpieczenia Stron WWW

J Reaper`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabezpieczasz to Maxikk/Dojcz/LiveNet/VMWare i k***a jeszcze setki nicków tak z*********e jak stronę serwera arianea?

fb1bbc9d68264dca8d780175bca634f6.png

Dojcz aka tajny agent Polskich służb specjalnych.

albo po prostu.. jebane g****o co nic nie umie.

Nie no, FBI dało mu wybór - przyps albo praca u nich, też byś skorzystał gościu xD

Opublikowano

Zabezpieczasz to Maxikk/Dojcz/LiveNet/VMWare i k***a jeszcze setki nicków tak z*********e jak stronę serwera arianea?

Nie no, FBI dało mu wybór - przyps albo praca u nich, też byś skorzystał gościu xD

Grubasie co mój nick robi w tym zbiorze?

Nie jestem żaden dojcz!

Jak pisałem jednemu to napisze drugiem.. zapraszam na ts3 i chętnie przeprowadzimy konwersację.

W*****a mnie to, że jakiś pajac się podszywa pod moją osobe.. Potem wszyscy plujecie się do mnie.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Nie jestem żaden dojcz!

Jak pisałem jednemu to napisze drugiem.. zapraszam na ts3 i chętnie przeprowadzimy konwersację.

W*****a mnie to, że jakiś pajac się podszywa pod moją osobe.. Potem wszyscy plujecie się do mnie.

Już skończ p******** maxikk, każdy wie jak jest i zamknij mordę.

Opublikowano

Nie jestem żaden dojcz!

Ziomek wbij na tego swojego ts3 i zobaczymy!

Czekam <3 / ts3 vesetria

Jak widać lepiej żyć w społeczeństwie niedoinformowanych i p******** głupoty na każego.

Opublikowano

Nie jestem żaden dojcz!

Czekam <3 / ts3 vesetria

Jak widać lepiej żyć w społeczeństwie niedoinformowanych i p******** głupoty na każego.

Na którym kanale jesteś, mamy do pogadania! 

Opublikowano

Przypomnij sobie jak siedziałeś jeszcze na koncie CloudFlare?

http://www.mpcforum.pl/user/1402461-cloudflare/
Daję sobie rękę uciąć, że te same ip uzywasz na autorze tematu, a na tym vmware popierdalasz na jakimś ukraińskim vpnie.

No właśnie jedank brakuje CI informacji, gdyż każde "multikonto" można zgłosić i sprawdzić.

Wiele osób wypowiada się kim jestem i jeżeli zapytasz się z działu teamspeak'owego to otrzymasz te informację.

Nie interesuje mnie, że boisz się przyznać racji jak kolejna osoba, która bała się konfronacji na serwerze głosowym.

Nie interesują mnie życia Metina, gdyż jestem tylko graczem.

Nie robię serwerów metina, nie siędzie w pomaganiu przy FreeBSD bo się nie znam

Dziekuje i tyle mam do powiedzenia.

Welcome to ts3.vesteris.pl bo czekam na Ciebie.

Nickname:  vmware / Endymion (135)
Unique ID:q06Hp0INqekjOPf/DSxwSJnVXcA=
Database ID:32001
Version:3.1 (2016-08-26 11:16:42) [Beta] on 
Connections:1
First Connected:2016-09-09 22:05:46
Online Since:19 min. 23 s

Nie jestem żaden dojcz!

Czekam <3 / ts3 vesetria

Na którym kanale jesteś, mamy do pogadania! 

Pogaduchy z Administracją

http://screenshot.sh/n9hoeBe9bZ0fa

Opublikowano

Kolejny kurwiak się przypałętał. Nie tracę czasu na takich śmieci jak wy, wolę już sobie obejrzeć kolejny odcinek serialu. Strzała idioto j****y, jeden i drugi.

Opublikowano

Kolejny kurwiak się przypałętał. Nie tracę czasu na takich śmieci jak wy, wolę już sobie obejrzeć kolejny odcinek serialu. Strzała idioto j****y, jeden i drugi.

Gościu ty jesteś jakiś psychiczny czy co? Tak trudno wejść następnej osobie i potwierdzić, czy faktycznie jestem osobą za która mnie uważasz.

Wypisujesz bzudry na mój temat, dodajesz mnie do listy baranów i później płaczesz, że marnuje Ci czas. Ogarnij się i przejżyj na oczy co ty wyprawiasz. Wprowadzasz cebule w tym dziale i rzeszysz tutaj dezinforamcję. Najlepiej kogoś kogo nie znasz lub wiesz o nim na tyle mało, żeby pisać kilkanaście słów za dużo.

Strzała idioto j****y, jeden i drugi.

W przypadku do Ciebie chciałem być kulturalny i rozwiązać to w sposób pokojowy, ale widzę że nie możemy znaleźć wspólnego języka.

Sądzę, że miałeś patologię / dewiację w domu i pewne nieprawidłowości zadzaiły się w twoimy życiu społecznym, żeby pomiatać ludźmi jak marionetkami. Może jesteś z takiego domu, gdzie rodzice uważali Ciebie za nieudacznika, ale nie musisz pokazywać swojej agresji na tym forum.

Kolejny kurwiak się przypałętał. 

Egoistyczna świnia, która powinna lecieć na odstrzał lub do gazowni w Auschwitz-Birkenau.

Nie tracę czasu na takich śmieci jak wy, wolę już sobie obejrzeć kolejny odcinek serialu. 

No właśnie twoje zachowanie ukazuje Ciebie jako śmiecia, który został i będzie traktowany jako jednostkę postawioną najniżej w hierarchi społeczeństwa.

---

Boisz się przyznać, że poległeś i napisałeś kilka wyrazów za dużo. Nie jesteś pierwszą osoba, a najbardziej irytuje mnie dodawanie nicku osoby nie powiązanej z powyżej wymienionym gronem.

Przypomnij sobie jak siedziałeś jeszcze na koncie CloudFlare?

http://www.mpcforum.pl/user/1402461-cloudflare/

Daję sobie rękę uciąć, że te same ip uzywasz na autorze tematu, a na tym vmware popierdalasz na jakimś ukraińskim vpnie.

I straciłeś tą ręke, gdyż jesteś następnym jedynie pionkiem na mojej szachownicy. Zgodzić się mógłbym z VPN'em, który w świecie teamspeakowej mafi ("pralkatim etcera") jest używany do ochrony włąsnego adresu IPV4. Btw. Innych stać na takie rzeczy, ale bardziej to nie jest vpn lecz zabezpieczenie przy pomocy tunelowania ipsec w routerach cisco.

http://screenshot.sh/ofj70PKJYfwCM [ nie podaje konfiguracji ]

Dlaczego ukraiński adres ipv4? BlazingFast.io posiada adresację 185.62 (Holandia) oraz 185.61 (Ukraina)

@ ----- @

Pokazałeś właśnie stosunek oraz kulturę do osób, których nie znasz. Uważasz siebie za Boga i pewno sam się do siebie modlisz.

Naoglądałeś się Jerzego Urbana i teraz cwaniakujesz. Pokazywać swoje grymasy i płącze możesz na dworzu przy kolegach, których zapewne nie masz.. 24/7/365 w roku na komputerze :D

---

1 - 0 dla mnie, za to że przestraszyłeś się pogadać na własnym serwerze głosowym :/

# Edit : 23:40

Dodaję kwestię rozmowy na prywatnej wiadomości :

http://screenshot.sh/m7UpwRlHVXN6U

Opublikowano

Poza ochroną stron oferujecie reklamę lub pozycjonowanie? Cennik jest jakiś ogólny czy każde zlecenie traktujecie inaczej?

Ps: @Endymion ja cię proszę. Nie daj się ponieść emocjom :D Masz ogromną wiedzę i możesz tych typków poskładać psując ich psychicznie, ładnymi słowami.

Opublikowano

Poza ochroną stron oferujecie reklamę lub pozycjonowanie? Cennik jest jakiś ogólny czy każde zlecenie traktujecie inaczej?

Ps: @Endymion ja cię proszę. Nie daj się ponieść emocjom :D Masz ogromną wiedzę i możesz tych typków poskładać psując ich psychicznie, ładnymi słowami.

Nic nie oferują bo to wszystko jest krzak company. Inaczej mówiąc nawet nie posiadają zarejestrowanej działalności gospodarczej, a zwykłe reverse proxy etc. otrzymuje się korzystając i odpowiednio konfigurując zabezpieczenia przy pomocy firmy cloudflare.com. Nawet darmowy pakiet chroni, lecz nie posiada możliwości blokowania bloków adresów (tzw. CIDR) lub krajów. Dodatkową opcją dla cloudflare jest darmowy ssl, który dają dla każdej subdomeny oraz domeny (info w panelu). Sądzę, że cloudflare spełnia swoje założenia, lecz jestem za rozwiązaniem firmy ddos-guard.net w której drzemie potencją.

Nie polecam pchać się w interesy z takimi osobami, gdyż nie mają nawet żadnego środowiska do zaprezentowania. Ich umiejętności zapewne to skonfigurowanie zwykłego cloudflare lub jego podróby.

@Endymion

~ Widzę, że brakowało odwagi porozmawiać.. Na wstępie perm i tyle.

Widać, że zachowujesz się gorzej niż dziecko, którmu zabrano cukierka.

O jak mi przykro, że zbanowałeś mnie w tak żałosny sposób.

Nadal myśle, żę jeszcze nie dojrzałeś do pewnych spraw, a skrywasz maskę zadufnej w sobie osoby, która zawsze musi mięc rację.

Pamiętaj, że staż na mpcforum to nie wszystko. Nie liczy się liczba "lajków" lub "liczba postów".

W przeciwieństwie do twojej osoby nie znam się na metinie tak. Potwierdzić to może aktywność w dziale, która tutaj jest na poziomie 0%.

Witamy w świecie Endymiona - minionka zadufanego w sobie, który ma rację w każdym aspekcie życia społecznego.

http://screenshot.sh/mKMEe2fJpwfzC

@ Dodam jeszcze serdeczne logi

http://hastebin.com/omezigepuf.xml

Opublikowano

Hmm @J Reaper` można prosić o jakąś stronę na PW czy gg którą zabezpieczasz? 

Pozdrawiam

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...