Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki do UberOrbit

mario93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję jakiegoś speed hacka, dmg hacka albo coś do szybkiego ładowania osłon i hp na prywatnym serwerze UberOrbit. Zamierzamy utrzeć nosa typkom, którzy chwalą się w pvp, że są bogami, a latają pa**** na hackach ;/

Opublikowano

Takie gadanie... Jaki serwer może mieć antyhacka?!  Przecież jego nie powinno być na serwerach prywatnych! Stałem i zacząłem klaskać.
Co do tematu cheat engine... No możesz sobie sam spróbować jak będzie działał w rzeczywistości, raczej szansa na powodzenie to mniej niż 5% bo raczej debil tego serwera nie stworzył.
Jesli mowa o hackach, przy czym mówisz o dmg, ładowaniu osłon i hp to chyba mała część (jak już) ma takie coś bo wiadomo że to ktoś musiał napisać od nowa, lub znaleść lukę w serwerze. 

Jak coś polecam forum elitepvpers tam zawsze są jakieś boty, projekty itp. Może znajdziesz

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Dziś startuje UberOrbit V3 więc zapewne V2 zostanie zamknięte. [Przepraszam Offtopic, ale nie chce tworzyć specjalnie nowego tematu a to dotyczy akurat tego serwera] 

Opublikowano

ja wam dam cheaty na privy jesteście słabi skoro na prive używacie cheatów

Tu nie chodzi o to czy jestem słaby, czy nie, ale jak typek napierdziela Ci po 120k z białki, gdzie ty bijesz po 66k na full designach, bosterach itp. na enforcerze to jakie masz szansę ? Plus do tego do chodzi od groma ludzi, którzy używają sh i Ci uciekają na 10k hp...

Tłuczek z tego co się dowiedziałem od admina to nie będą zamykać v2, przynajmniej na razie :)

Spróbuję ogarnąć tego cheat engine ;d

Opublikowano

Z tego co wiem to już od dawna takie prywatne serwery są zabezpieczone przed CE. Jeśliby nie były to każdy by tego używał. Co do jakiegoś szybkiego ładowania osłon i hp to nie słyszałem o takim czymś. Wgl. mało jest botów/wspomagaczy na privy, bo tam społeczność jest bardziej zgodna, że tak powiem. Jeśli chcesz cheatować to idź na globalne serwery darkorbit i nie psuj gry innym na prywatnych serwerach. A jak nie dajesz rady na tym serwerze to zmień go na jakiś pvp. Sam nie grałem nigdy na tym serwerze więc nwm jak tam jest. A jeśli widzisz, że ktoś inny cheatuje to chyba łatwiej jest go zgłosić do administracji, ponieważ na prywatnych serwerach administratorzy raczej bardziej się integrują z graczami. A może na tym serwerze jest jakiś vip, który daje więcej DMG, HP, OSŁON itd. ?

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem to już od dawna takie prywatne serwery są zabezpieczone przed CE. Jeśliby nie były to każdy by tego używał. Co do jakiegoś szybkiego ładowania osłon i hp to nie słyszałem o takim czymś. Wgl. mało jest botów/wspomagaczy na privy, bo tam społeczność jest bardziej zgodna, że tak powiem. Jeśli chcesz cheatować to idź na globalne serwery darkorbit i nie psuj gry innym na prywatnych serwerach. A jak nie dajesz rady na tym serwerze to zmień go na jakiś pvp. Sam nie grałem nigdy na tym serwerze więc nwm jak tam jest. A jeśli widzisz, że ktoś inny cheatuje to chyba łatwiej jest go zgłosić do administracji, ponieważ na prywatnych serwerach administratorzy raczej bardziej się integrują z graczami. A może na tym serwerze jest jakiś vip, który daje więcej DMG, HP, OSŁON itd. ?

Powiem tak. Właśnie nie grałeś, więc nie wiesz jak jest na tym serwerze. I tak jak pisałem od groma ludzi lata na sh ( co najważniejsze). Więc nie jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo nabijać posty bez sensu to każdy potrafi! Dzięki za pod powiedzi coś tam mój klan działa, żeby być na równi. I nie każdy lata na cheatach. Osobiście nigdy nie używałem i nie będę używał. Więc DimitriASM zastanów się co piszesz, bo jak dla mnie to jest post do zgłoszenia!! Dziękuję za to innym użytkownikom za pomoc! :D Dziękuję ;P

Opublikowano

Chcesz to zgłaszaj moje posty. Pisze tylko, że jeśli brak Ci skilla i próbujesz szukać wytłumaczenia we wspomagaczach czy sh to jest to żałosne. Idź na oficjalne serwery darkorbit. Jeśli masz dobre konto to są to najmniej skillowe serwery jakie istnieją. Poczytałem trochę oficjalny temat tego serwera i wychodzi na to, że ten cały sh to zwykły CE. Więc wykorzystanie go to chyba najprostsze co może być. Ale skoro nie chcesz używać cheatów to po jaką cholerę jest ten temat? 

PS Nabijanie bezsensownych postów skończyłem ok. 500 postów temu.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...