Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC 3k zł

Gość Unicef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? 3000 pln

Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) Jak najszybciej

Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? i3-4160 3.6ghz, nvidia geforce gtx 650ti 2gb gddr5, asrock h81m-vg4 r2.0, nanya m2f4g64cb88c7n-di 4gb ddr3 x2 mam jeszcze obudowe nwm dokladnego modelu http://imgur.com/4FzsCqQ i dysk ssd 120 kingston, oraz zasilacz chieftec gpa500s8

Do czego ma służyć komputer? Do gier oraz nagrywania 1080@ 60

Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Nie

dodać

Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? nie

Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? nie

Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? najlepiej, żebym nie musiał go zmieniać po krótkim czasu bo nie będzie wyrabiał

Opublikowano

"Można dodać" - zdecyduj się, czy chcesz ten monitor czy nie :v

Napisałem, że jak nie będzie przeszkadzało dodanie monitora to można go dołączyć, żebym nie musiał zmienić podzespołów w krótkim czasie, co tu jest ciężkiego do zrozumienia ?

Opublikowano

tylko po co sie pchac z nowa podstawka, jak ma mobo, ramy, dyski moze tez zasilacz/bude (autorze podaj) bierzesz haswella itd. a zaoszczedzony hajs na wpychasz na bogatosci inne podzespoly, ja teraz nie zrobie bo nie mam czasu, ale ktos sie pofatyguje.

Opublikowano

to mi wyglada na zalman t2, wiec raczej zmieniamy.

z dyskow tylko ten ssdek, zadnego hdd?

https://www.morele.net/inventory/info/wyazD4/

ogolnie tak bym widzial, mozna wziac jedynie 1060 od innego producenta (np. evga 1wentyl/inno3d jak wyzej) i hajs na np. ram dodatkowy dac, ale jak teraz jest to jak najbardziej ok.

A obecny zasilacz da radę? Wolę, żeby nic się nie stało @f4lcon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...