Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostawcy internetu

Arbitest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A szukałeś innego osiedlowego? Dzwoniłeś do obecnego? 

Vectre ma któryś ze streamerów lola czy tam cs'a, nie pamiętam kto, ale mówi że jak się skończy umowa to to pierdoli bo działa jak gówno

Opublikowano

A szukałeś innego osiedlowego? Dzwoniłeś do obecnego? 

Vectre ma któryś ze streamerów lola czy tam cs'a, nie pamiętam kto, ale mówi że jak się skończy umowa to to pierdoli bo działa jak gówno

Nie mam innego

Opublikowano

polecam UPC

najwięksi w Polsce, mają najstabilniejsze łącze - jeżeli jesteś w ich zasięgu to polecam skorzystać. Ponad 7 lat korzystam z ich usług, fakt ciężko się dogadać z nimi bo obsługa jest słaba, ale jeżeli o usługi chodzi to wygrywają.

Opublikowano

Ja miałem neostradę braną jeszcze coś ok. 2010 roku i trzymałem ją aż do tego roku i było w porządku. Prędkość była wolna ( bo po kablu telefonicznym) ale ping stabilny zawsze ok. 70. Niestety nie można było pobierać niczego w tle, żadnych aktualizacji ani nic. Teraz mam Cyfrowy Polsat/Plus (mieszkam w dobrym zasięgu LTE, blisko nadajnika) i jest szybki nawet jak się wyczerpie limit a ping jest minimalnie mniej stabilny od neo, ale nie narzekam.

Opublikowano

LTE Plus polecam ;) 

Mieszkam na konkretnym zadupiu xD mialem internet od pewnego dostawcy na D i powiem ci tak.. ping przez caly czas 80-200 + jak byla jakas burza/padal deszcz to albo nie bylo internetu albo internet byl ale z ok.80% pakiet lossami :) 

Odkąd mam lte z plusa posiadam 40-50 pinga, 11 downloadu 9 uploadu (przez to ze mieszkam na zadupiu ;p), internetu nie wywala i jest caly czas ;p

polecam 

Opublikowano

Od Vectry internet jest spoko, mniej więcej 50 pingu, brak awarii, może przez 8 lat z 2 były.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...