Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RMCF zadziwiasz mnie o.O

Jeśli miałeś kiedyś famasa z is to famas z weapon binder działa. Tyczy się to innych broni oraz px.

Czyli zadaje obrażenia proste :)

Opublikowano

No właśnie Ty mnie zadziwiasz bo takie coś już nie dizała zostało już spatchowane .... wiesz siedzę na tym forum codziennie z wr jestem na bierząco... i raczej wiem więcej od cbb..;p

up no tak tak wiem zapomniałem weapon hack jeszcze działa... można mieć broń chu** z tym że ona nie zabaje obrażeń... ale jest.. (myślenie idioty)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Hmm też nie... no chyba że promocoda uważasz za darmowe...

Promocoda otrzymasz za wydanie 400 g1 credits w marketplace.. ale promocod nie zawsze jest na broń to się losuje..

Hmm nie wiem czy jest jeszzce event z tym ze jak się założy nowe konto na www.gamersfirts.com to można odebrać za darmo mp5k na 30 dni.. ale nie jestem pewien tego...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Hmm też nie... no chyba że promocoda uważasz za darmowe...

Promocoda otrzymasz za wydanie 400 g1 credits w marketplace.. ale promocod nie zawsze jest na broń to się losuje..

Hmm nie wiem czy jest jeszzce event z tym ze jak się założy nowe konto na www.gamersfirts.com to można odebrać za darmo mp5k na 30 dni.. ale nie jestem pewien tego...

Jest :)

Opublikowano

Jest jeszcze jeden sposób na spectre na 30 dni i px też na 30 dni... Musisz zrobic nowe konto na pewnej stronce (nie pamiętam już jakiej ale temat był na forum :) poszukaj a na pewno znajdziesz) Niestety broń dostaniesz jak zaczniesz grac na nowym koncie :(

PozdR.!

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...