Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

goldenspeak.pl | STABILNY | DARMOWY | PUBLICZNY | ZAPRASZAMY!

MRXNEO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama1.png

Jak już było pisane wcześniej nie uważamy się za najlepszy serwer,stoi on dopiero od kilku dni,wchodząc sam musisz się przekonać czy jest on godny poświęcenia uwagi oraz swojego czasu.
Powoli staramy się rozwijać w kierunku pozyskiwania nowych użytkowników jeszcze sporo przed nami.

Staramy się aby serwer był jak najbardziej dopracowany,jeżeli widzisz jakiś błąd lub bug'a Pisz śmiało, postaramy się naprawić to od razu po przeczytaniu twojego zgłoszenia.

Nie musisz martwić się o to że wchodząc na TS'a bot muzyczny rozwali twoje słuchawki , NIE! Bot jest ustawiony na Vol 30 więc nie jest za cicho jak i nie za głośno.
Jeżeli jakiemuś użytkownikowi czegoś potrzeba a my jesteśmy w stanie to zaoferować można śmiało do nas napisać.
REGULAMIN,TABELE KAR,FAQ itp itd znajdziecie na TeamSpeaku tam wszystko jest ładni opisane.
Chcemy aby nasz serwer był aktualny więc staramy się na bieżąco aktualizować wersję serwera na to coraz nowszą pozbawiona bugów i błędów.

No to chyba wszystko jeżeli macie pytania piszcie posty z pewnością na nie odpowiem.
ZAPRASZAM !
IP: goldenspeak.pl
STRONA: goldenspeak.pl

banner1.gif

Opublikowano

To tak.. prezentacja serwer pod kątem graficznym jest bardzo dobra. Jednak poprawiłabym stylistykę oraz interpunkcję w części pisemnej.

Przejdę do serwera.. fajnie, że macie własne logo - oprawa graficzna na wysokim poziomie, ogromny plus.

Fajnie, że macie stronę - coś co przyciąga ludzi i daję im argumenty by zostać na dłużej.

Co do administracji fajnie, że ktoś do mnie wszedł na Centrum pomimo późnej godziny - oczywiście kolejny plusik.

Ikonki są w miarę poukładane i w jednym stylu - jednak niektóre mają białe tło, które rzuca się w oczy. 

Jedyne co bym poprawiła to wygląd - jest bardzo chaotyczny, posiada bardzo dużo różnych znaczków, mnie osobiście to odstrasza. 

Uważam, że zegar jest zbędnym spamem. Każdy z Nas ma zegarek w komputerze / laptopie i nikt nie patrzy na TS-a, która jest godzina. 

Co do tych dwóch powyższych rzeczy to kwestia gustu.

Gdyby nie ten zegar i nadmiar znaczków to serwer bardzo dobry.

Polecam i życzę sukcesów! :) 

Opublikowano

To tak.. prezentacja serwer pod kątem graficznym jest bardzo dobra. Jednak poprawiłabym stylistykę oraz interpunkcję w części pisemnej.

Przejdę do serwera.. fajnie, że macie własne logo - oprawa graficzna na wysokim poziomie, ogromny plus.

Fajnie, że macie stronę - coś co przyciąga ludzi i daję im argumenty by zostać na dłużej.

Co do administracji fajnie, że ktoś do mnie wszedł na Centrum pomimo późnej godziny - oczywiście kolejny plusik.

Ikonki są w miarę poukładane i w jednym stylu - jednak niektóre mają białe tło, które rzuca się w oczy. 

Jedyne co bym poprawiła to wygląd - jest bardzo chaotyczny, posiada bardzo dużo różnych znaczków, mnie osobiście to odstrasza. 

Uważam, że zegar jest zbędnym spamem. Każdy z Nas ma zegarek w komputerze / laptopie i nikt nie patrzy na TS-a, która jest godzina. 

Co do tych dwóch powyższych rzeczy to kwestia gustu.

Gdyby nie ten zegar i nadmiar znaczków to serwer bardzo dobry.

Polecam i życzę sukcesów! :)

Dziękuję za opinię cieszę się że Ci się podoba :D

Co do rang tak jak mówiłem,jeszcze są dodawane i przygotowywane specjalnie pod serwer.

Wiadomo każdy ma swój gust jednym się podoba drugim nie.

Co do Interpunkcji jeżeli chodzi o grafikę (reklama) to aktualna czcionka nie posiada polskich znaków więc większość musiałem dorabiać ręcznie :/

banner1.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMRXNEO 

Nie, nie chodzi mi tutaj o polskie znaki. Bardziej chodzi mi o stylistykę i interpunkcję. Po przecinku jest spacja - taki głupi błąd, a jednak razi.

Cytuję: "Chcemy aby nasz serwer był aktualny więc staramy się na bieżąco aktualizować wersję serwera na to coraz nowszą pozbawiona bugów i błędów."

Jak dla mnie to zdanie jest po prostu bez sensu napisane albo to po prostu ja nie rozumiem. :)

Opublikowano

Serwer wygląda strasznie przyjemnie, zegar, który zapewne jest z sinusbota myślę, że jest zbędny, bo tak jak powiedziała @Maja.. zaśmieca on tylko główny czat, lepiej go umieścić tylko na bannerze :>

Ogólnie jako wygląd jest fajny prosty i minimalistyczny :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Serwer wygląda strasznie przyjemnie, zegar, który zapewne jest z sinusbota myślę, że jest zbędny, bo tak jak powiedziała @Maja.. zaśmieca on tylko główny czat, lepiej go umieścić tylko na bannerze :>

Ogólnie jako wygląd jest fajny prosty i minimalistyczny :D

Dzięki za opinię :D

Co do zegara,jeżeli więcej osób będzie za jego usunięciem to go usunę,więc z tym nie ma problemu ^^

banner1.gif

Opublikowano

Nie, nie chodzi mi tutaj o polskie znaki. Bardziej chodzi mi o stylistykę i interpunkcję. Po przecinku jest spacja - taki głupi błąd, a jednak razi.

Cytuję: "Chcemy aby nasz serwer był aktualny więc staramy się na bieżąco aktualizować wersję serwera na to coraz nowszą pozbawiona bugów i błędów."

Jak dla mnie to zdanie jest po prostu bez sensu napisane albo to po prostu ja nie rozumiem. :)

Jutro nad tym posiedzę i popoprawiam niedoskonałości :D 

banner1.gif

Opublikowano

Najlepiej znajdź sobie kogoś kto bardzo dobrze piszę i z nim dopracuj tekst. :)

Opublikowano

Najlepiej znajdź sobie kogoś kto bardzo dobrze piszę i z nim dopracuj tekst. :)

Co najlepsze że tekst pisał znajomy więc wiesz :P jak zawsze JA będę musiał poprawiać ale to jutro na spokojnie :D

Fakt faktem ja pisałem tekst na reklamie i w poście więc mój błąd przyznaję się ^^ Pisarzem to ja nigdy nie będę.

Ale jeżeli chodzi o stronę www jak i regulaminy itp itd to znajomy ^^ w końcu drug właściciel też musi coś robić :P

banner1.gif

Opublikowano

Serwer bardzo dopracowany, widać że długo nad nim pracowaliscie. Nie jest on zrobiony na "odwal" Fajnie, przyjemnie!

Polecam

Cieszę się że Ci się podoba :D 

banner1.gif

Opublikowano

Prezentacja wygląda zachęcająco sam serwer wygląda nawet ładnie, administracji nie znam więc się o nich nie wypowiem

1 rzecz jaka mi się nie podoba to ikony administracji ale to kwestia gustu.

Polecam i życzę dalszych sukcesów.

Opublikowano

Prezentacja wygląda zachęcająco sam serwer wygląda nawet ładnie, administracji nie znam więc się o nich nie wypowiem

1 rzecz jaka mi się nie podoba to ikony administracji ale to kwestia gustu.

Polecam i życzę dalszych sukcesów.

Rangi administracyjne na dniach będą nowe , szykuję autorską paczkę zobaczymy jak to wyjdzie :D 

banner1.gif

Opublikowano

Powiem ci nawet nawet teamspeak ;)

Nie ma burdelu jak na innych :D

Stawiamy na prostotę i przejrzystość więc jest jak jest :D

To nie jest ts stawiany z dnia na dzień,wszystko było przygotowywane przez ponad tydzień ^^

banner1.gif

Opublikowano

Chcemy aby nasz serwer był aktualny więc staramy się na bieżąco aktualizować wersję serwera na to coraz nowszą pozbawiona bugów i błędów.

Pozbawioną bugów i błędów śmiechłem, jak nie od dziś wiadomo nowa wersja servera TeamSpeak3 to kolejne błędy które = nowy exploit na r4p3. Lepiej już zostać na 1 wersji i sobie ją zabezpieczać, widać jak znacie się na TeamSpeaku.

Opublikowano

Pozbawioną bugów i błędów śmiechłem, jak nie od dziś wiadomo nowa wersja servera TeamSpeak3 to kolejne błędy które = nowy exploit na r4p3. Lepiej już zostać na 1 wersji i sobie ją zabezpieczać, widać jak znacie się na TeamSpeaku.

To chyba lepiej mieć nową wersję w której poprawili coś co było źle zrobione w starej, niż używać starej i bardziej podziurawionej wersji ? 

banner1.gif

Opublikowano

To chyba lepiej mieć nową wersję w której poprawili coś co było źle zrobione w starej, niż używać starej i bardziej podziurawionej wersji ?

Nie słuchasz co się do cb mówi. Mamy wersje A która ma 1 błąd blokujesz sobie go i problem z głowy za parę dni wychodzi wersja B która zawiera łatkę na błąd z wersji A lecz także zawiera następne błędy lub jest tak dziurawa ze sam TeamSpeak ja usuwa. Więc lepiej chyba używać starszej wersji z własnymi zabezpieczeniami i przenosić się na nowe po np tygodniu jeśli okaże się ze jest lepiej zabezpieczona bądź są już sposoby na zalatanie samemu niektórych luk.

Teraz rozumiesz?

Opublikowano

Nie słuchasz co się do cb mówi. Mamy wersje A która ma 1 błąd blokujesz sobie go i problem z głowy za parę dni wychodzi wersja B która zawiera łatkę na błąd z wersji A lecz także zawiera następne błędy lub jest tak dziurawa ze sam TeamSpeak ja usuwa. Więc lepiej chyba używać starszej wersji z własnymi zabezpieczeniami i przenosić się na nowe po np tygodniu jeśli okaże się ze jest lepiej zabezpieczona bądź są już sposoby na zalatanie samemu niektórych luk.

Teraz rozumiesz?

Każdy ma swoje upodobania :D

@ref

banner1.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...