Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańszy hosting minecraft?

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i witam.

Od niedawna pracuję nad małym projektem i jeśli moglibyście polecić na czas obecny jakiś mały hosting serwerów, do 2gb ramu i sloty do 100 (najlepiej nielimitowane). Głównie chodzi mi o to, aby były bardzo niskie ceny za postawienie takiego serwera. Osoba, która pomoże wybrać najodpowiedniejszy hosting dostanie limit lajków ode mnie. :) 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Na pukawce jak wezniesz oferte bez limitu slotow i 1.5gb ramu niestety to wychodzi chyba z 5 zl 

,a  2gb juz 16 o ile sie nie myle ;-;

Opublikowano

polecam enderchest 

@mrderzi Ale ty wiesz ze enderchest moze i ma podobne ceny do pukawki, choc jest nieco drozszy i jest chyba najbardziej zaklamanym hostingiem ostatnimi czasy ? ;-; juz pare razy czytalem ostatnio ze wielu ludzi juz wykiwali z maszynami. Wiele dzieci glupich niestety poleca ten hosting bo nie zdaja sobie sprawy ze ich okradaja ze tak powiem

Opublikowano

polecam enderchest 

@mrderzi Ale ty wiesz ze enderchest moze i ma podobne ceny do pukawki, choc jest nieco drozszy i jest chyba najbardziej zaklamanym hostingiem ostatnimi czasy ? ;-; juz pare razy czytalem ostatnio ze wielu ludzi juz wykiwali z maszynami. Wiele dzieci glupich niestety poleca ten hosting bo nie zdaja sobie sprawy ze ich okradaja ze tak powiem

Prawda. Ale dzięki za propozycje. Ogólnie to nie piszcie już o endercheście, bo nasłuchałem się ostatnio nie ciekawych opinii o tym hostingu..

#LenovoLegion Team

Opublikowano

jak gdzieś stawiać to tylko lvlup

nigdzie indziej

nigdzie indziej

Opublikowano

nigdzie indziej

nigdzie indziej

@.happiLvLup nie jest dobrym hostingiem, drogi jest a do tego sie wycofali z maszyn w polsce i najblizsza serwerownia jest we francji o ile sie nie myle, czyli beda mialy duzy ping

Opublikowano

@RomekP

Mogę ci przyznać rację co do tego że najlepszym hostingiem nie jest, ale co do pingu nie mam zastrzeżeń.

Jeśli chodzi o tani hosting to Pukawka albo enderchest ale oni czasem w chu.. lecą z klientami.

Opublikowano

Dobra, dzięki za wszystkie propozycje. Zdecydowałem się na pukawkę, wszystkie osoby które mi pomogły wynagrodzę paroma lajkami. ;) Do zamknięcia.

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...