Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szpital psychiatryczny

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżbyś nadużywał komputera? ^^

Nie nie byłem, do szpitala psychiatrycznego idzie sie za poważne rzeczy.

@topic

@Edit

Jedynie gdzie byłem to u psychologa szkolnego za palenie e papierosów na terenie szkoły ;p

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

byłem ok. 2 miesiące i wywalili mnie za to, że zauważyli że udawałem żeby nie iść do pracy, ale za to jakich prochów się najadłem to moje i spoko ludzi poznałem 

Opublikowano

Ja bylem 4 tygodnie po probie samobojczej. Wszystko zalezy od tego, za co trafiles i jaki jest twoj stan.

Ja bylem pod stala kontrola lekarzy, szprycowali mnie jakimis lekami na uspokojenie i "przywracajacymi dobry nastroj"

Opublikowano

Te leki to trucizna :P

Jeśli pomogłem Tobie zrozumieć Twój problem, nawet w obojętnie inny sposób, możesz dac mi '+', ale nie musisz, chociaż to pomoże ludziom zauważyć, że to pisze osoba, która ma dobre poważanie u innych i zaufają mu.

Opublikowano

Nigdy nie byłem w szpitalu psychiatrycznym, w razie gdyby jednak nie był to troll(lol), jeżeli masz coś związanego z nadpobudzeniem to dobrze, że się nudzisz, później będziesz funkcjonował normalnie i nie będziesz miał problemów ze snem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Te leki to trucizna :P

Zalezy jak bardzo podatny jestes na uzaleznienie. Niektorzy staraja sie o wieksze dawki, bo maja fajna jazde, a inni dostaja wiecej, bo sa naprawde chorzy.

Opublikowano

Walisz trolem na kilometr, ale co mi tam

Ps. To ty boxdel? "Jak pod tym postem będzie 3958612 łapek w górę to może po..."

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@ref kolejny dzień, xp nudzi mi się ale może na dniach wrócę do domu, z ruskami sobie pogram w CS:GO hehe

@Edit jak mi polajkujecie post, to powiem wam z jakimi rakami jestem tutaj xp

nie musisz widać to po postach

A jeśli chodzi o szpital psychiatryczny to polecam bo można się nieźle nawalić tymi prochami ja brałem leki od 4 kumpli z pokoju i byłem bardzo zadowolony, no i dużo się widzi przez te prochy,

Opublikowano

Miałeś powiedzieć z kim tam siedzisz...

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Sory, ale byłem na wycieczce, więc tak. Jedna dziewczyna łazi po korytarzu i palcem maże wszystkie ściany dookoła xDD Jedną wczoraj przywieźli, była naćpana, czerwone oczy i przywiązali ją do łóżka i uśpili. A jedna umie przywoływać duchy kappa Już kilka osób tutaj było co miało dziecko w brzuchu, ja p******e... Jak coś mi się przypomni to napiszę

Opublikowano

Sory, ale byłem na wycieczce, więc tak. Jedna dziewczyna łazi po korytarzu i palcem maże wszystkie ściany dookoła xDD Jedną wczoraj przywieźli, była naćpana, czerwone oczy i przywiązali ją do łóżka i uśpili. A jedna umie przywoływać duchy kappa Już kilka osób tutaj było co miało dziecko w brzuchu, ja p******e... Jak coś mi się przypomni to napiszę

W izolatce chyba. Wyobraz sobie taka sytuacje. Naprawde jestes chory, zamkniety w szpitalu, w 4 scianach bez okien, w bialym kaftaniku.

Wszystkie historie, ktore nam tu odpowiadasz to tylko twoj wymysl. Nie ma zadnych dziewczyn, ludzi przy tobie. Masz urojenia.

Czesto osoby chore, tak jak ty, nie sa przekonane o swojej chorobie - niekiedy falszywie oceniaja rzeczywistosc i nie szukaja pomocy, nawet jej unikaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...