Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konwerter pada na klawiature i myszke do ps4

snaperr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co myślisz o tym: tactical assault commander 4

Nie jestem w stanie się wypowiedzieć, jeszcze nie miałem tego w łapach, Xim 4 i CMP testowałem osobiście bo są u ziomka na sklepie.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Z tego co czytałem TAC4 również bez opóźnien daje ci możliwość pogrania na myszce + mini klawie.. niestety w XIM 4 podłączysz każdą klawe jak i myszkę.. A w TAC4 dostajesz już pada rozłożonego na malutką klawiaturę i myszkę. Niektórzy nie są zachwyceni wydaniem 400zł za TAC4 ze względu na jakość wykonania bo zastosowanie ma fajne. Co do Xima to kosztuje prawie 900zł, więc 2x tyle. Jeśli masz dużo kasy i nie żałujesz sobie to wybrałbym Xima 4, jeśli wolisz zaoszczędzić to brałbym TAC4. Tylko nie wiem czy w tym TAC4 można wymienić myszkę na swoją jak zwali się ta z zestawu, czy trzeba bawić się w wysyłanie na gwarancji :)

Opublikowano

Konwerter "Speed Shot Hama" wyśmienicie działa sprawdzałem u znajomego koszt prawie 400 zł dostępny z tego co wiem w Saturnie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...