Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][RPG] Beta RPGv2

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj chciałem wam się podzielić projektem, który jest już tworzony od paru miesięcy i w końcu jest on w fazie beta, gdzie można sobie w małym stopniu przetestować serwer, w jaki sposób działają systemy serwerowe, oraz gdzie można wyrazić swoją opinię,  a nawet można przyczynić się do jakiejś zmiany.

Na serwerze jest mnóstwo autorskich systemów, dlatego mogą pojawiać się ewentualnie jakieś drobne błędy, ale stale nad tym pracujemy, dlatego proszę, abyście pomogli nam ich szukać.

IP: Pvp.iq.pl

Tryb: RPGv2

Wersja: 1.7.X-1.8.X

UUBAOYqJ.jpg

Oficjalne Otwarcie Serwera:

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc po 2 pierwszych screenach nie masz w ekipie pseudo budowniczych, jestem ciekaw dalszych zdjęć :)

Zawsze możesz wejść i zobaczyć serwer :)

Opublikowano

Serwer jest już uruchomiony, proszę o przeniesienie tematu do Publikacji Serwerów, tak jak to było wcześniej...

Opublikowano

Jak dobrze, że są jeszcze tacy ludzie jak ty i tworzą takie serwery ;)

Serwer prezentuje się świetnie . Pograłem 1.5h i grało się świetnie . Jest to BETA dla twego więcej nie gram ale chętnie zawitam na starcie . Polecam !

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Jak dobrze, że są jeszcze tacy ludzie jak ty i tworzą takie serwery ;)

Serwer prezentuje się świetnie . Pograłem 1.5h i grało się świetnie . Jest to BETA dla twego więcej nie gram ale chętnie zawitam na starcie . Polecam !

Dziękuję za opinię na temat serwera, to bardzo miłe, generalnie to osoby, z najwyższymi poziomami, otrzymają "znaki" na oficjalnym starcie serwera, czyli walutę premium, którą będzie można kupić, więc teoretycznie można coś zyskać, grając w wersje BETA serwera :)

Opublikowano

mam problem, wchodze na serwer i nie moge sie zarejestrowac, tak jakby ktos juz wszedl na ten serwer moim nickiem, prosilbym o zresetowanie hasla :) Toustr

Przepraszam za problem, hasło na koncie zresetowane :)

Opublikowano

Na pewno wbiję w najbliższych dniach, jak znajdę chwilę wolnego czasu. 

Prezentacja średnia, ale to "beta", więc mam nadzieję, że na starcie byłaby o wiele lepsza. :)

Opublikowano

Na pewno wbiję w najbliższych dniach, jak znajdę chwilę wolnego czasu. 

Prezentacja średnia, ale to "beta", więc mam nadzieję, że na starcie byłaby o wiele lepsza. :)

Jasne, dzięki za wyrozumiałość, nie ma sensu robić rozwiniętej prezentacji opisując serwer, który nie jest skończony, gdzie jeszcze będzie mnóstwo zmian.

Ale jeżeli już skończę serwer, to obiecuje, że prezentacja będzie tak długa, że z pewnością gracze załamią się czytając tą prezentację, niczym lekturę xD

Opublikowano

Dodano kamienie, z których pojawiają się potwory.
Kamienie pojawiają się losowo na mapie, co określony czas, można z nich zdobyć księgi umiejętności, które służą do rozwijania skill'ów powyżej M1 :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...