Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sniper: Ghost Warrior 3 - gameplay z polskiej gry

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaprezentowano na targach gamescom nowy gameplay  z polskiej produkcji. W grze oprócz samej snajperki będziemy korzystać z rozmaitych gadżetów. Poprzednia część to był mocny średniak, ale teraz zapowiada się lepiej. Ma szansę konkurować z nowym sniper elite:4. Może trzeci duży developer wejdzie u nas na rynek.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Te gry coraz bardziej zaskakują. Kiedy zaczynałem grę w Battlefield'a 3 w 2012 roku, gdy pierwszy raz go ujrzałem, dostałem olśnienia, nigdy nie widziałem tak niesamowitej gry. Potem zacząłem grać w 4, która była jeszcze lepsza pod względem pierwszego wrażenia, a Hardline po prostu rozbroił system. Teraz tak patrzę, to tych 3 gier pod względem pierwszego wrażenia Sniper: Ghost Warrior 3 przebija bez większych problemów. Żałuję, że nie miałem okazji zagrać w drugą odsłonę, ponieważ gra najzwyczajniej w świecie nie działała, ale jeśli trójka będzie w rozsądnej cenie, na pewno skuszę się na ewentualny zakup tego tytułu. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...