Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakowanie ItemProto

AdDixX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam taki problem że nie mogę spakować Item-proto. Każdy Unpacker / Packer bez żadnych problemów go rozpakowuje, ale problem pojawia się przy pakowaniu, ludzie często piszą że to wina błędów w item_proto_dump, czyli rozpakowanym. Ale sprawa u mnie wygląda tak, że wystarczy zmienić nazwę np. Miecz+1 na MieczA+1 i już nie można spakować. Po zapisaniu odpalam ponownie, zmieniam na Miecz+1 tak jak było, zapisuje, i nadal nie mogę spakować.

W Skrócie: Item_proto_dump.xml mogę spakować tylko wtedy gdy go nawet nie odpalam Notepadem++. Gdy zrobię jakąkolwiek zmianę w pliku to już nie można spakować.

jToIf0P.jpg

Nie wiem czy to ma jakiś związek z Clientem, ale jest to Klient z 2010 roku, z tego tematu -> http://www.mpcforum.pl/topic/1336806-pliki-serwerowe-by-schittset-rw3-dla-początkujących/#entry11386080

Nie proszę o spakowanie mi Pliku, bo nie tędy droga, nie chcę żeby ktoś coś za mnie zrobił, tylko żebym sobie poradził z tym problemem przy kogoś pomocy kto ogarnia temat.

Jeśli temat w złym dziale, to proszę o przeniesienie.

Proszę o pomoc i z góry dziękuje. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...