Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw dla gracza za 30 zł?- Ściema.

ToshiKatsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba trochę osób zna sławną już myszek fx-one wraz z klawiaturą która jest dostępna w rekordowej niskiej cenie w biedronce. 

Moim zdaniem to [brzydkie wyrazy na h i g i p] a nie zestaw do grania. Kupiłem ją z czystej ciekawości, podłączyłem i nic. Myszka ani sama klawiatura nie odpowiadały, nie mozna było nic zrobić, dobra tak sobie myślę podpinam usb z jednego do innego i zamienię wkońcu mam 6 wejść. Sukces działa, wchodzę na mpcforum sprawdzam ja jak działa, potem gram w gry. Po chwili myszka siadła nic nie działa, sobie myślę dobra, mam paragon uznają mi na gwarancję. Wymieniłem ją następnego dnia, wchodzę na forum i moim oczom ukazują się wady myszki. Po pierwszym podłączeniu w NOWEJ myszce po 10 minutach przestał działać scroll, po kolejnych 10 minutach przestało działać oświetlenie led. Czytałem że to wada fabryczna, kolejna z kolei ale co można się spodziewać po takiej cenie..

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

i? nie dokończyłeś. To jest płacz temat czy jaki c**j? Kupiłem sobie ten pro elo zestaw bo lepszy taki niż żaden jak mi obecna myszka i klawa zdechnie(ofc. w zastępstwie na chwilę). Do 5 dych za klawe i myche nie ma co liczyć, że "head'y" będą siadać same:D za tyle można sobie nowe ślizgacze kupić do myszki. Ale mam ten zestaw w razie w. Brat grał kilka meczy w CS na obu i jakoś mu szło. Do przeglądania stron jest dobry. I to "podświetlenie" bieda edition(lepiej grać bez niego bo klawiszy nie widać w nocy jak jebie po oczach ta żarówka i same oczy krwawią).

Opublikowano

za 3 dychy to ty możesz kupić flaszkę lub 2 porządne kebaby, ale nie zestaw do gierek ;p

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

No tak, bo na klawiaturze za 500zł lepiej się chodzi niż na takiej za 50. Ja na przykład mam drogą klawiaturę i w csie biegam szybciej od znajomych i potem mnie od cziterów wyzywają ;/

Podsumowując: zestawy dla gracza powyżej 150zł to ściema i jak takie kupujecie, to jesteście idiotami.

[chlebichlebdlagraczy.jpg]

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

No tak, bo na klawiaturze za 500zł lepiej się chodzi niż na takiej za 50. Ja na przykład mam drogą klawiaturę i w csie biegam szybciej od znajomych i potem mnie od cziterów wyzywają ;/

Podsumowując: zestawy dla gracza powyżej 150zł to ściema i jak takie kupujecie, to jesteście idiotami.

[chlebichlebdlagraczy.jpg]

Klawiatury mechaniczne są po stokroć lepsza od jakiejkolwiek membranówki,a ich ceny zaczynają się od ~300zł, więc nie zgodzę się co do pierwszego stwierdzenia.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

+1

każdy sprzęt powyżej 150zl to ściema? dla niedzielnego gracza oczywiście da się znaleźć odpowiadający mu sprzęt w tym budżecie, ale ktoś, kto chce na podstawie swoich umiejętności wycisnąć z rozgrywki maksimum to niestety nie poszaleje, bo tu każdy potrzebny sprzęt to wydatek 250-300zl.

Akurat ten Twój przykład z cs jest nieudany, bo klawiatura to jedyna rzecz, która poradzi sobie w grze bez względu na jakość, co nie zmienia faktu, że mechaniki to inna bajka, nawet w cs. Są gry, gdzie jednocześnie masz wcisnietyvh wiele klawiszy, czego membrana nie ogarnie, a mechanik już tak ;)

Także "nt", ale Ci nie wyszło :)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...