Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fanobet - wypłacanie działa dla PL graczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ten temat był już poruszany, czy nie, ale ostatnio mam troszkę problemów z fanobetem. Korzystałem z niego jakiś czas temu (kiedy nie było blokad regionalnych) i ugrałem tam sporo skinów. Teraz znów powróciłem do betów, ale za pomocą VPN. Problem niestety jest taki, że chciałbym to wypłacić, ale mam mały dylemat. Nasz kraj został zablokowany na fanobecie i czy w momencie wypłaty nie będzie z tym problemów i nie otrzymam bana na konto?

Zakładam, że będzie wymagana weryfikacja Mojej osoby, więc jak to teraz wygląda dla betujących z Polski? zlecał ktoś już wypłatę BTC na swoje konto? wolałbym tego osobiście teraz nie sprawdzać, bo i tak jestem już stratny po konwersji na BTC (65%) i nie chciałbym mieć też problemów w przyszłości (nie widzi mi się podrabianie dokumentów).

Podzielcie się swoimi przemyśleniami. 

Opublikowano

wiem jak działa vpn i co należy robić. Mnie rozchodzi się o to czy ktoś przy wypłacaniu musiał już potwierdzać swoją lokalizację i wysyłać np. skan dowodu.

//edit: Wracając do tego screena o weryfikacji, to jakiś czas temu na reddicie, pewien gość z US zadał podobne pytanie do Mojego odpowiedź administracji wyglądała następująco:

We do not allow US players in our service and when we will find out you are a US player, we are going to shut down your account immediately but we will let you take what is yours. Please do NOT use proxy anymore and please use other services if your are a US player!

Asking users for ID is something that all reputable bookies do as we are required to do it by our license providers. FYI, Maltese license forces all bookies to check ID after $2300 in total was withdrawn. That is made to avoid money laundering, kids gambling, multiple accounts(fraudulent behaviors).

/r/Fr0stAYY said we should do it on deposit. That is true from user perspective but then all our new customers would go to big names like Bet365/WHill/Unibet who check IDs on withdrawals. That is an industry standard. Please take that into account and understand that market forces us to do it like that.

przyznam, że ta wypowiedź mnie troszkę zmartwiła, bo akurat w jego przypadku sprawdzali konto dopiero po przekroczeniu jakiegoś tam progu. Jednak teraz przy tych ostatnich zmianach weryfikacja może być nawet u każdego, więc bardzo mnie ciekawi czy ktoś już się  z tym spotkał osobiście. Zrobiłem mały research w internecie i nie znalazłem tematu w którym ktoś by pochwalił się, że wypłacanie działa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...