Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę budowniczym

DeMarlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#Przyjmę zlecenie na wszelkiego rodzaju mapy

(dosłownie).

Oferuje

*Realizacja w umówionym terminie

*Znajomość wielu stylów budowania

*Konkretne podejście do sprawy

*Zero ściemy

Oczekuje

*Męskich jak w pysk strzelił decyzji!

(nie wiesz sam czego chcesz? nie pisz)

*Profitu, w różnych postaciach. Zaproponuj sam/a.

Niżej spawn nad, którym aktualnie pracuje.

Więcej screenów tylko dla zainteresowanych!

Kontakt PW

post-927958-0-42809100-1471461044_thumb.png

Opublikowano

To, jest jakiś screen Ninja? Czy tylko ja go nie widzę? 

@Edit

Taka sobie budowla. A, po za tym jeden screen nic nie potwierdza.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Nie wiem czego nie rozumiesz z ogłoszenia, nikomu nic nie udowadniam, albo jesteś zainteresowany, albo nie. Wszystko jasne i klarowne :)

Opublikowano

@DeMarlon Akurat Reverem nie ma co się przejmować :D Sam buduje amatorskie budowle ale i tak pisze pod każdym ogłaszającym się budowniczym ze swoimi shitowymi propozycjami xD, a co to ss'a to dodaj coś jeszcze bo troche mało ;)

Opublikowano

Wstawiłem tylko jedno właśnie dla uniknięcia gównoburzy, ale wyszło jak zwykle :D jakbym się miał przejmować każdym wpisem internetowych wojowników to już bym wisiał :) Pozdrawiam

Opublikowano

Nie chodzi o przejmowanie się a o odbiór Twojej osoby na forum, a raczej to kluczowy aspekt jeżeli ktoś chciałby przeznaczyć czas by do ciebie napisać. A skoro widzi jedynie prezentacje w jebitnym fontem, jedną brzydką pracę oraz Twój komentarz na górze o przejmowaniu się innymi to sam odpowiedz sobie na pytanie jak bardzo ktoś moze się odstraszyć. Sounds better?

@KeragosPL
You made my day, w końcu osoba która potrafiła tak napisać. I zgadzam się z Tobą w 1000%.

Opublikowano

Sporo racji jest w tym co piszesz ale, napisałem dosyć jasno, że więcej screenòw jest dla zainteresowanych. Nie przyszedłem tutaj, żeby zaczepki szukać tylko podjąć jakąś współpracę nie koniecznie za hajs co zresztą też napisałem. Co do komentarza, skierowałem go do kolegi wyżej, który ocenia moje wypociny co też właśnie zrobiłeś chociaz o opinię nie prosiłem. Wszyscy, z którymi współpracowałem do tej pory byli zadowoleni z projektów, również z tego brzydkiego zamieszczonego wyżej, nad ktorym jeszcze pracuje.

Opublikowano

@KeragosPL Takie shitowe, budowle jak moje? Hm, zbuduj coś lepszego i pogadamy. Mówisz że amatorsko buduje? Ale, to ty masz wiatrak, jak robiło się z 3/4 lata temu. Więc nie gadaj że amatorka. Samemu, byś lepiej niczego nie zrobił :>. Wszystko, amatorskie to zamieść gdzieś screen'a jakiejś dobrej budowli. Hah, zapomniałem nie masz. Wiedz, że gdy istniało jeszcze CL, i pisałeś o dodanie do grupy to zostałeś z góry anulowany, bo poziom budowli był nie wystarczający.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano
@

Jeźeli setki godzin spędzonych przed kompem można nazwać doświadczeniem to tak, a tak po za tym to zawsze budowałem sam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypominam, ze ogłoszenie jest aktualne i przy okazji pozwole sobie cos napisac :)

Ruszylo dosyc duze przedsiewziecie zwiazane glownie z budowaniem w mc. wszystkich zainteresowanych konkretnych budowniczych zapraszam do kontaktu (PW/GG:59374900) po wiecej informacji. Wspomne tez, ze jest do wyciagniecia profit. 

post-927958-0-09639000-1475405794_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...