Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Sektory - demo

xmareg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chciałbym Wam przedstawić plugin dodający sektory na serwer. Jest to wersja demo, w celu uzyskania pełnej wersji zgłoś się do mnie na priv. Z racji tego, został pozbawiony kilku funkcji. Zapraszam do korzystania.

Co do pełnej wersji, niedługo wszystkim osoba które prosiły mnie na priv wyślę ZA DARMO! Na razie ulepszam plugin, żeby robaki które tutaj komentują nie miały się do czego przypierdalać.

Muszę wspomnieć o konfiguracji, bo jestem pewien, że połowa jej nie zrozumie chociaż jest banalna

config:
  server:
    name: SPAWN //nazwa sektora, który konfigurujesz
    center: 'world:0:0:0:0:0' //centrum sektora, który konfigurujesz
  servers:
    north: 'N1' //sektor na północy
    east: 'E1' //sektor na wschodzie
    south: 'S1' //sektor na poludniu
    west: 'W1' //sektor na zachodzie

Co do stron świata to mam obrazek przedstawiający wszystko, jeśli dalej nie rozumiesz to masz problem.

2c2aeba34f86ace06c50571934a8bfe7.jpeg?do

Instalacja:

1. Pobierz plugin.

2. Stwórz folder, gdzie umieścisz silnik BungeeCord.

3. Skonfiguruj BungeeCord (dodaj każdy serwer, ustaw proxy itp)

4. Stwórz tyle folderów ile chcesz mieć sektorów.

5. Do każdego stworzonego folderu wrzuć silnik (najlepiej spigot 1.7.10) i pobrany plugin.

6. Skonfiguruj wszystkie sektory według instrukcji zamieszczonej wyżej.

7. Uruchom wszystkie serwery.

Uwaga! Plugin w wersji DEMO nie zawiera:

- Bazy danych (Redis),

- Zapisywania ekwipunków graczy, efektów graczy itp,

- Synchronizacji czatu,

- Urozmaiconego paska smoka,

- Zmianę sektora komendą, informacji o sektorze pod komendą

- kilku dodatków...

SeparatorLine.gif

Pobierz:

http://www43.zippyshare.com/v/j5b52p8d/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/158a6fce88928195f697dfc4941e15db97a5954323e31133460d6aa61bb0efcd/analysis/1471518458/

Opublikowano
p.sendMessage("§6Zrobiles to co miales zrobic a teraz wykurwiaj. (Zmiana sektora gracza " + o.getName() + " na  " + s.getName() + ").");

O K***A ALE ŚMIESZNE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Umiesz w ogóle używać ChatColor, śmieszku?

(ps. nie, nie doszukałem się żadnych ukrytych setOp'ów) XDDD

sygnatura.png

Opublikowano
p.sendMessage("§6Zrobiles to co miales zrobic a teraz wykurwiaj. (Zmiana sektora gracza " + o.getName() + " na  " + s.getName() + ").");

a moze lepiej zrobić sobie odpowiednia metode statyczna i uzywać &? :v

Opublikowano

a moze lepiej zrobić sobie odpowiednia metode statyczna i uzywać &? :v

lepiej ale nawet tego nie zrobiłeś :v

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

A co za różnica? Naprawdę już nie masz się o co przypierdolic? Hahahahahhaahhagahahaa

Ale w sumie dla ciebie kolego użyje ChatColor

ChatColor.GOLD + "Zrobiłeś...

Ziomeczku a wg to pomyliłeś tematy, bo tutaj masz sektory a ten kod do którego się przyjebales był w Fake-sektorach xdd

Jaka baza? Redis czy MySQL?

Redis
Opublikowano

Ziomeczku a wg to pomyliłeś tematy, bo tutaj masz sektory a ten kod do którego się przyjebales był w Fake-sektorach xdd 

tak, celowo to zrobiłem, żeby nikt sobie jeszcze nie pomyślał, że takie sektory napisał ktoś porządny. XDDD

i ChatColor celowo tak wyróżniłem w ramach twojego śmieszkowego humorku XDDDDDD

co do tematu:

Tak, użyję ten plugin na moim serwerze! Dzięki, będę miał teraz wydajniejszy serwereq!!! <3 <3 <3

sygnatura.png

Opublikowano

tak, celowo to zrobiłem, żeby nikt sobie jeszcze nie pomyślał, że takie sektory napisał ktoś porządny. XDDD

i ChatColor celowo tak wyróżniłem w ramach twojego śmieszkowego humorku XDDDDDD

co do tematu:

Tak, użyję ten plugin na moim serwerze! Dzięki, będę miał teraz wydajniejszy serwereq!!! <3 <3 <3

Ty to jednak jesteś

Opublikowano

haha, kod już gdzieś z 5-6 miesiecy temu widziałem, pozmieniałeś tylko wiadomośći.

I niby ta pełna wersja płatna ? 

Za darmo @OtekPlay napisał i udostępnił sektory wraz z pluginami pod nie, wystarczy tylko coś dodać...

Opublikowano

haha, kod już gdzieś z 5-6 miesiecy temu widziałem, pozmieniałeś tylko wiadomośći.

Za darmo @OtekPlay napisał i udostępnił sektory wraz z pluginami pod nie, wystarczy tylko coś dodać...

Tamte stare to g****o, ale na ich postawie zaaktualizowalem plugin a tutaj jest tylko jego część

Opublikowano

Tamte stare to g****o, ale na ich postawie zaaktualizowalem plugin a tutaj jest tylko jego część

Hahahaha, dobra....

Na cholere tyle tych tematów robisz???

Poczytaj sobie o programowaniu obiektowym, bo widzę, że nie masz o tym pojecia....

Opublikowano

No japierdole, ale to już jest chyba lekka przesada. Koleś @1361622928-U485574.pngxmareg robi sobie istne jaja z ludzi wstawiając jakieś nędzne demo jeszcze nędzniejszego pluginu, bezczelnie wstawia podtekst handlowy w temacie mówiąc, że trzeba pisać na PW o pełną wersję. Jasne k***a, no nie tak trudno się domyślić, że ten krętacz chce pieniądze za ten syf, bo inaczej tego nazwać nie można, a @AdamGrzegorz dostaje warna za bardzo trafny komentarz na ten temat. Puknijcie się w cymbał ci, którzy takie bezsensowne warny dają. 

comment_nUYN3Tyt94J6cXdqN0YGxL1zzcjPETHQ

#antywarn: z*******y plugin, świetnie napisany, użyję na moim serwerze EasyHC, wreszcie będę mógł mieć 15000000 slotów, jej! Jeszcze kupię pseudoreklamy u jakichś pseudo youtuberów złodziei (jak np. Fabek), a co! Może mnie nie wyjebie na kilka stów i akurat wrzuci jakąś reklamę i gracze będą, hehe.

5465845486.png

Opublikowano

zastanawia mnie tylko jaki debil to kupi xD co z tego że będzie miał gówniane sektory jak jego super autorskie gildie napewnie nie funnyguilds już tam nie zadziałają xD 

@Antywarn: napewno kupie i użyje na swoim localhoście nigdy czegoś tak dobrego nie widziałem na polskiej scenie minecraftów.

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Dziękuję za pozytywne opinie

A proszę Cię bardzo, zawsze możesz liczyć na społeczność MPC.

Jeszcze dodam, że tutaj nawet nie chodzi o to, że to sprzedajesz, tylko że sprzedajesz syf. Jeśli to byłoby coś naprawdę dobrego, to naturalne jest, że chcesz za to pieniądze i nie miałbym nic przeciwko nawet takiemu podtekstowi handlowemu, ale przeraża mnie myśl, że ktoś za to może zapłacić jakiekolwiek pieniądze jeszcze najpewniej nie zarobione przez niego, tylko jego rodziców.

5465845486.png

Opublikowano

Jeszcze dodam, że tutaj nawet nie chodzi o to, że to sprzedajesz, tylko że sprzedajesz syf. Jeśli to byłoby coś naprawdę dobrego, to naturalne jest, że chcesz za to pieniądze i nie miałbym nic przeciwko nawet takiemu podtekstowi handlowemu, ale przeraża mnie myśl, że ktoś za to może zapłacić jakiekolwiek pieniądze jeszcze najpewniej nie zarobione przez niego, tylko jego rodziców.

Yyy ale to nie jest syf, normalny plugin na sektory który działa i nie ma błędów. To że plugin jest dość mały to nie znaczy ze nie działa. Plugin jest mały bo wymyśliłem fajny sposób jego działania.

Opublikowano

Yyy ale to nie jest syf, normalny plugin na sektory który działa i nie ma błędów. To że plugin jest dość mały to nie znaczy ze nie działa. Plugin jest mały bo wymyśliłem fajny sposób jego działania.

Gościu mam dla Ciebie propozycje, Poszukaj sobie lepszego sposobu na robienie ludzi w ciula, Nawet package nie potrafisz zmienić.  Daj se siana :)

I to jest syf już dawno czegoś takiego nie było( CHODZI TEŻ O CIEBIE ) .

Kolego pytanie dla Ciebie, jak zsynchronizowałeś czat z 2 różnych serwerów :D  czekam na odpowiedz, napisz jak na programiste przystało :)

CO do tego obrazka, jakoś jest wiecej "sektorów" niż w configu + source  :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

srlsy sprzedajesz to xD? ten kod ma 3/4 community

AntyWarn

super plugin ogl chyba sobie kupie tom platnom wersjie bo potrzebuje na serwer bo startóje z easyhc i muj kózyn skff zropi mi reklame.

Opublikowano

Gościu mam dla Ciebie propozycje, Poszukaj sobie lepszego sposobu na robienie ludzi w ciula, Nawet package nie potrafisz zmienić. Daj se siana :)

I to jest syf już dawno czegoś takiego nie było( CHODZI TEŻ O CIEBIE ) .

Kolego pytanie dla Ciebie, jak zsynchronizowałeś czat z 2 różnych serwerów :D czekam na odpowiedz, napisz jak na programiste przystało :)

CO do tego obrazka, jakoś jest wiecej "sektorów" niż w configu + source :)

Pozdrawiam.

Publish Subscribe, tutaj masz przykład https://github.com/rajaraodv/redispubsub

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...