Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytanie takie samo jak w tytule; jakiego trybu serwera Wam brakuje? Jaki serwer chcielibyście zobaczyc?

Od ponad 6 lat prowadzę serwer Tibii, niegdyś miałem kilka serwerów minecrafta; aktualnie mam sporego dedyka na którym można coś zmajstrować, więc postanowiłem ponownie z minecraftem. Fajnie gdybyście zaproponowali coś swieżego, natomiast na tym dedyku spokojnie kilka serwerów można postawić, więc jeżeli zaproponujecie coś pokroju skyblocka(takich serwerów są tysiące) to oczywiście weźmiemy to pod uwagę, jednakże moja wiedza i doświadczenie są wystarczające, aby napisać całego 'moda' od podstaw, więc coś nowego byłoby bardziej pożądane nic proponowanie skyblocka :D

Pozdrawiam.

2lw7hol.png

Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε. 

Opublikowano

Jestem weteranem mc, grałem nie na jednym serwerze. Bardzo lubiłem old school czyli stary dobry survival gdzie z 20 osobami chodziliśmy po świecie mc i zdobywaliśmy surowce, potem budowaliśmy ogromne wioski, każdy oczywiście musiał mieć swój domek. W tej chwili ta opcja nie sprawdzi sie ponieważ jeżeli chcesz postawić serwer +30 slotów, to nawet 10 adminów nie upilnuje kto co zgrifował.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jestem weteranem mc, grałem nie na jednym serwerze. Bardzo lubiłem old school czyli stary dobry survival gdzie z 20 osobami chodziliśmy po świecie mc i zdobywaliśmy surowce, potem budowaliśmy ogromne wioski, każdy oczywiście musiał mieć swój domek. W tej chwili ta opcja nie sprawdzi sie ponieważ jeżeli chcesz postawić serwer +30 slotów, to nawet 10 adminów nie upilnuje kto co zgrifował.

Coś takiego byłoby spokojnie możliwe z użyciem starego pluginu frakcji nawet bez przerabiania go :D

2lw7hol.png

Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε. 

Opublikowano

Chciałem jeszcze dodać że jednym z serwerów z których mi się bardzo spodobało to serwer z modem pixelmon. Chodzi mi o taki gdzie wchodzisz na serwer i idziesz w świat, a nie te które wejdziesz na serwer, by sie dowiedzieć czego kolwiek musisz wpisać bilion komend.

Teraz tematyka pokemonów jest bardzo popularna. 

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jakiś dobry Role Play odgrywany w czasach średniowiecza? Oczywiście, na którym była by ogarnięta Administracja...

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Freebuild.

Zwykły i klasyczny. Bez jakichś kopalni i tartaków tylko z zapomnianą już mapą surowcową.

Z niedużymi działkami, dobrą ekonomią, 

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Witam, pytanie takie samo jak w tytule; jakiego trybu serwera Wam brakuje? Jaki serwer chcielibyście zobaczyc?

Od ponad 6 lat prowadzę serwer Tibii, niegdyś miałem kilka serwerów minecrafta; aktualnie mam sporego dedyka na którym można coś zmajstrować, więc postanowiłem ponownie z minecraftem. Fajnie gdybyście zaproponowali coś swieżego, natomiast na tym dedyku spokojnie kilka serwerów można postawić, więc jeżeli zaproponujecie coś pokroju skyblocka(takich serwerów są tysiące) to oczywiście weźmiemy to pod uwagę, jednakże moja wiedza i doświadczenie są wystarczające, aby napisać całego 'moda' od podstaw, więc coś nowego byłoby bardziej pożądane nic proponowanie skyblocka :D

Pozdrawiam.

Minigames, chyba najwięcej ludzi na dobrym serwerze tego typu gra. 

strange1.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...