Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy bot na komputer?

komputervip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Jaki jest najlepszy bot do Pokemon GO na komputer? Chciałbym szybko wyexpić nowe konto do wysokiego lvla. :p

Za pomoc daje ++.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Hackemon BOT w dziale download masz. Elegancko się expi na podstawowych ustawieniach, obecnie mam go odpalonego :p.

A Ile na raz możesz ich odpalić bez bana na ip ?

Opublikowano

Hackemon BOT w dziale download masz. Elegancko się expi na podstawowych ustawieniach, obecnie mam go odpalonego :p.

Powyżej 1 konta lecą już bany na ip.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Za 50$ Dotacji jest Sytharix Mass Bot na ktorym mozesz expic 10 kont na 1 ip:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie polecam więcej niż jedno konto odpalone.

A tak ogólnie ja to nie wiem, nie wystarczy wam 1 konto odpalone? Cieszta się jeżeli tego jednego nie wyłapią i zbanują. Jak się da bocić fajnie na jednym koncie to już jest dobre, a jak ktoś sądzi że koszmar, to polecam ruszyć dupe na pole i wbić tak uczciwie samemu choćby 25lvl, to każdy zmieni zdanie jak zobaczy ile to zajmuje (sam mam jedno konto 25lvl które expiłem miesiąc czasu w mieście goniąc za pokami).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...