Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejsciem na serwer night vision 16

PiuLitra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam taki problem że gdy admin rozpoczął event "tor" wszedlem na niego komendą /warp tor. gdy otworzył event zcrashowało mi minecrafta i od tej pory nie moge wejsc na serwer ponieważ pisze mi " Internal  Exeption:io.netty.handler.codec.decoderexeption: java.io.IOExeption: Bad packet id 64

Opublikowano

Na twoim miejscu przeinstalował bym MC.

W taki sposób:

1. Usuń .minecraft z folderu Roaming(Uruchom>%appdata%) Ps. Jeśli chcesz zatrzymać wszystkie zapisane światy skopiuj folder "saves", pamietaj by nie usunac launchera, tylko cały folder .minecraft

2. Włącz Launcher MC i pobierz wersje na której działa serwer.

3 Odpal MC i zaloguj sie na serwer, powinno działać.

Jeszcze zależy jaką masz wersje mc, oryginalna, piracka etc.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

@ToshiKatsu to Crystal-Launcher.

Przeinsaluj mc (%appdata% > Crystal-Launcher > instance > Usuń Folder NightVision_16 [czy jakos tak]), napisz do nich na forum crystal-launcher, że nie możesz wbić.

banner.jpg

Opublikowano

Napisałem to wszystko  do nich na forum ale czekac az ich leniwa administracja odpisze to chwile zajmie jakis tydzien,Nie mowiąc o ty że miałem przedtem inny problem z serwerem wywalalo mnie i musiałem sam sobie poradzic bo leniwa administracja jak wspominałem nie chciała mi pomoc :) PS robiłem wszystko co napisaliście i nadal nie działa PS Night vision jest w launcherzze crystallauncher a nie .minecraft . 

W taki sposób:

1. Usuń .minecraft z folderu Roaming(Uruchom>%appdata%) Ps. Jeśli chcesz zatrzymać wszystkie zapisane światy skopiuj folder "saves", pamietaj by nie usunac launchera, tylko cały folder .minecraft

Robiłem to wszystko i nie działa nadal a nie zalezy nic od wersji pirackiej oryginalnej itp ponieważ jest to serwer z własnym launcherem nawet jak by był bez launchera to tez nic od tego nie zależy.

Opublikowano

Napisałem to wszystko  do nich na forum ale czekac az ich leniwa administracja odpisze to chwile zajmie jakis tydzien,Nie mowiąc o ty że miałem przedtem inny problem z serwerem wywalalo mnie i musiałem sam sobie poradzic bo leniwa administracja jak wspominałem nie chciała mi pomoc :) PS robiłem wszystko co napisaliście i nadal nie działa PS Night vision jest w launcherzze crystallauncher a nie .minecraft . 

W taki sposób:

Robiłem to wszystko i nie działa nadal a nie zalezy nic od wersji pirackiej oryginalnej itp ponieważ jest to serwer z własnym launcherem nawet jak by był bez launchera to tez nic od tego nie zależy.

Nie wiedziałem że mają własny Launcher  :v. Wina lezy po stronie serwera, skoro masz dobrego mc.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...