Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z Metinem?

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów. Ostatnio, po bardzo długiej przerwie postanowiłem zagrać w Metin2PL, lecz nie bardzo mogę się odnaleźć. Postaci mają po 7 skilli ? O co chodzi z tymi skillami? Raz widziałem ninje z 6 skillami za chwile z 7? 

Opublikowano

Stało się to że ludzie uciekali na privy, i usiłowali ich jakoś zatrzymać nowymi dodatkami, które spieprzyły te grę (legal expbot za SM, Lykan, itp)

Ogólnie nie warto już tam grać, nic nie osiągniesz, chyba że naprawdę ci zależy i nie brak ci kasy na is.

harley.png

Opublikowano

Stało się to że ludzie uciekali na privy, i usiłowali ich jakoś zatrzymać nowymi dodatkami, które spieprzyły te grę (legal expbot za SM, Lykan, itp)

Ogólnie nie warto już tam grać, nic nie osiągniesz, chyba że naprawdę ci zależy i nie brak ci kasy na is.

Niektóre aktualizacje muszę Ci napisać, że są dawno dawno temu wymyślone, a dyrektor gf mówił że starają się dodawać rzeczy dla starych wyjadaczy. Wygląda w sumie na to że tak jest, po najnowszych dodatkach.

Witam serdecznie forumowiczów. Ostatnio, po bardzo długiej przerwie postanowiłem zagrać w Metin2PL, lecz nie bardzo mogę się odnaleźć. Postaci mają po 7 skilli ? O co chodzi z tymi skillami? Raz widziałem ninje z 6 skillami za chwile z 7? 

Sura oraz szaman zawsze miały 6 umiejętności więc nic nowego. 7 umiejętności to pasywki, więcej o nich przecież możesz w oficjalnych tematach przeczytać i wszystko masz pewne.

Polecam wejść na forum pl`a i przeczytać tematy z aktualizacjami, na pewno obcykasz co i jak.

Opublikowano

Autołowy w metin2 PL nie są za SM

Expbot działa normlanie za darmo można dokupic do niego pakiet premium który juz jest za sm lecz jak ktoś myśli to ma expbota od metin2 + kamermod i mozna grac ; )

Sam wróciłem właśnie na PL ponieważ nie mam czasu na expa a takie autołowy nie ukrywam są przydatną rzeczą lvl sam sie wbija lecz reszte musisz robić samemu ; )

Likana będę bronił gdyż jest ciekawą postacią + trzeba robić nowy ekwipunek na likana chodzi mi o bonusy jeżeli chce się walczyć PvP

Ogólnie PL nie jest już nudny tylko ciągle sie rozwija.  Co do IS to się nie zgodze wydałem na tą gre 20zł na yangi z allegro i mi w zupełności wystarcza.

Czasem mnie to nudzi bo to metin ogólnie jest troszke nudny lecz jk najdzie ochota to wbija sie do gry robi pvp wojenki.

😅

Opublikowano

W sumie, to można teraz się tylko bawić z nadzieją, że nie wyłapiesz głupiego bana.

Inwestowanie w global, przy tak obszernym zasobie czitów, to średni pomysł jak dla mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...