Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest najlepsza reklama serwera?

Avertus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak wiadomo na yt jest teraz masa yt'row. Jakich yt'row, ktorzy nagrywaja z privow najbardziej lubicie, u kogo reklama jest wg. Was najbardziej efektywna itd. Macie swoje typy?

Opublikowano

Szejk :v żartuje oczywiście. Nie oglądałam i nigdy nie będę oglądać żadnego z tych śmiesznych youtuberów. Umiem grać i nie potrzebuje nikogo kto by mi pokazywał gdzie i jak to robić. Nie rozumiem ludzi którzy ślepo idą grać na serwerach które są polecone przez typka, który dostał kasę żeby go polecić. Nonsens ;)

222.gif

Opublikowano

Nigdy żadnego youtubera nie oglądałem i nie rozumiem ludzi którzy oglądają. Co to za przyjemność oglądać jak gra ktoś inny jak sam sobie mogę pograć?

Anyway, zależy jaki serwer.. np jak mowa o serwerze easy to chyba adaś będzie dobry bo nagrywa bardzo dużo z easy serwerów i ma spory monopol na graczy.

Opublikowano

Małysz - złodziej, naciągacz

R3Spect - Nie szanuje widzów, tylko kasa

xCruZer- Sprzedawczyk

Bubbex - To samo co CruZer

Sk4ke - Tylko zarobek

ZabQ - Tylko zarobek

Nie bd dalej wymieniał.

Polecam DIIIM2, BlassYa (Blass to jedyny uczciwy koleś z tej śmietanki yt'berów}

Tylko Metin2

Opublikowano

Czasem wystarczy dobra, przejrzysta prezentacja no i samo to, jak serwer się prezentuje, by osiągnąć sukces. ;)

harnaś nie pindol, bo tak nie jest :P bez reklamy nie osiągniesz nawet 600 graczy (no chyba, że dla kogoś to już  sukces to oki)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czasem wystarczy dobra, przejrzysta prezentacja no i samo to, jak serwer się prezentuje, by osiągnąć sukces. ;)

harnaś nie pindol, bo tak nie jest :P bez reklamy nie osiągniesz nawet 600 graczy (no chyba, że dla kogoś to już  sukces to oki)

Sawia (Serwer ziomka, przy którym w sumie pomagałem), 800-1k online(przez pare dni po starcie ofc) bez żadnej reklamy poza mpc. Chociaż patrząc teraz aktywność na tym forum to fakt, nie wystarczy. Warto się wspierać grupami na fejsie, czy też fanpejdzach, youtube powoli (ten metinowy) idzie na dalszy plan, tak mi sie wydaje, no chyba, że opłacić tylko tych najlepszych youtuberów typu Darek, czy hehe Sh4ke

Opublikowano

Arianea.eu miała 2,2k online bez żadnej reklamy, ale oni mieli takiego farta że startowali zaraz po fali serwerów medium/hard i każdy wyczekiwał dobrego easy - i się doczekali.

Opublikowano

Arianea.eu miała 2,2k online bez żadnej reklamy, ale oni mieli takiego farta że startowali zaraz po fali serwerów medium/hard i każdy wyczekiwał dobrego easy - i się doczekali.

NoPerfect nagrywał ;)

Opublikowano

Co ty gadasz harnaś, mało kto przeczyta taką prezentacje, jeśli nie bd reklamy...

Tylko Metin2

Opublikowano

Reklama serwer mam nadzieję, że masz na myśli "serię" u youtuberów a nie jakieś śmieszne zapowiedzi z prezentacji na MPC. C**j mnie strzela jak typek sobie scrooluje prezke z mpc czyta co jest napisane i za to bierze hajs #reklama.

Yt'berów, których czasem oglądne i polecam: Tream, NoPerfect, 1gZielska i Zakrecony.

image.png

Opublikowano

Zauważ, że jak serwery wydają kasę na ytberów to zazwyczaj z końcem serii kończą się też gracze, także przemyślałbym wgl sprawę reklamowania na yt ;)

Moim zdaniem lepsza będzie reklama po FP/Grupach, przez sms'y, na maile itd. itp.

Opublikowano

najlepsza reklama jeśli chodzi o yt to tam gdzie nie było jeszcze reklamowanych serwerów lub były ale nie za dużo. Bo jeśli gosciu dziś reklamuje Cb a jutro inny serw to słabo to widzę :)

a jeśli chodzi o taką najlepszą reklame to wiadomo.. facebook :)

tam jest każdy, a na yt tylko dzieci

Opublikowano

ArgonesT, szybko się rozwija pod względem subów. Dobrą reklamą są też posty w grupach zamkniętych na facebook'u.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsi youtuberzy pod względem ciągłości serii i samej wiedzy o grze.

TreamProduction

NoPerfect

ArgonesT

xCruzer

BlassYaa

BIGMEN

ZooKeN

YoshihitoMayoshe

ZabQ

Bubbex

Zakrecony

DIIIM2

Diabelski

R3Spect

Sh4ke

Nie lubię wszystkich youtuberów z tej listy, ale kupując u tych osób reklamę to możesz być pewien, że nie będziesz miał pustek na serwerze.

To, że trzeba wydać na ich usługi trochę zł to inna sprawa :)

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

Marnych YT nie warto brać, typu sh4ke czy żaba.

2-3 porządnych do tego reklamy na facebooku i promowanie strony/postów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...