Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC News

Przegryw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam propozycje dla administracji. Nie zamykajcie k***a tygodnikow. Jesli przeszkadza wam czyjas wypowiedz, to nie wiem, ukryjcie ja, zbanujcie autora.

Rozumiem tez, ze nieuzasadnione szkalowanie was jest jak najbardziej irytujace, ale w sumie przyciaga wiecej uwagi, co przeklada sie na lepsza ogladalnosc.

Fajnie tez poczytac opinie uzytkownikow, ktorzy probuja podejsc do tematu w sposob merytoryczny.

Opublikowano

No można by nie zamykać tematów a ukrywać/blokować użytkowników, chyba że cały temat to jedna wielka gównoburza to wtedy jednak warto jest zamknąć bo jeszcze ktoś przyjdzie wojem i nie będzie za ciekawie.

Opublikowano

Sorry, nie przekonałeś mnie. Bardziej jestem za odgórnie założonym terminem, po którym tygodnik zostanie zamknięty.

Opublikowano

Sorry, nie przekonałeś mnie. Bardziej jestem za odgórnie założonym terminem, po którym tygodnik zostanie zamknięty.

Z tego co pamietam, to akurat taki termin istnieje. Tygodnik jest zamykany wraz z pojawieniem sie nowego.

Opublikowano

No tak, ale jeżeli tygodnik jest w jakimś centrum zainteresowania, to zawsze można przedłużyć jego termin zamknięcia póki nie zniknie popyt.

W przypadku niestosownych komentarzy, automatycznie nadawać ostrzeżenie. Jeżeli nie podziała, no to wyjście jest jedno.

Opublikowano

Tygodnik zamykany jest wraz z ukazaniem nowego tygodnika. Chodzi o to żeby wszystko po kolei. Jest okej jak jest

Gosciu, nawet nie przeczytales propozycji, bo wypowiadasz sie zupelnie nie na temat.

Opublikowano

Są pewne granice, których się nie przekracza. Tygodnik jest otwarty do czasu aż nie powstaje jakaś gównoburza stworzona przez tych wszystkich trolli forumowych. Jak dla mnie mogą być zamykane za każdym razem gdy rozpocznie się jakiś większy dym, przez głupotę jednostek będą cierpieć wszyscy, jak najbardziej mi ta opcja pasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...