Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PogoBot - Problem ze złapaniem pokemonów

BigDady1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od jakiegoś czasu używam POGO bota od 1 lvl do 22 lvl było spoko nałapało mi pokemonów itd.
Dzisiaj mam jakiś problem ponieważ za każdym razem gdy znajdzie pokemona to on ucieka i w konsoli jest napisane: "Jakiś tam pokemon got away while pokeball" I nie chce żadnego złapać. Dodam iż używałem opcji Force unban lecz to nic nie daje.
Po drugie z pokestopów normalnie itemki dostaje itd... 
Po trzecie Nie mam full pokemonów mam 160/250.
Po czwarte w opcjach nie mam zaznaczone że nie ma łapać jakiś pokemonów itd.

mrsg.png

Opublikowano

Dostałeś Half-Soft-Ban. Nie wyłączaj bota, niech nadal łapie pokemony aż wkońcu Ci złapie.

Link do tematu o rodzajach banów:

A tu cytat:

Half-Soft-Ban :

Ban bardzo dziwnej natury - jeden z najnowszych. Mamy cały czas możliwość zbierania pokestopów lecz
pokemony uciekają przed nami jak na softbanie... Nadawany za przekroczenie limitu 1000 złapanych
pokemonów lub po wykręceniu zbyt dużej liczby pokestopów

Objawy błędu :

- Pokestopy działają ale pokemony są nie do złapania

Co robić? :

- Jedynym wyjściem jest odczekanie aż wszystko wróci do normy...  może to być
czas nawet do 24h

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

O dzięki Ci wielkie akurat o tego rodzaju bana nie wiedziałem :) A tak btw polecam pisać na supp gdy ktoś ma błąd "failed to get game data from the server" Napisałem że wyskakuje mi takie coś podczas logowania (Oczywiście po angielsku) w dziale "Problemy z logowaniem" i po 2-3h od wyskoczenia tego błędu mogłem się normalnie zalogować. Dziwne tylko że nie dostałem żadnej odpowiedzi od supportu, ale ważne że konto śmiga :) 

mrsg.png

Opublikowano

O dzięki Ci wielkie akurat o tego rodzaju bana nie wiedziałem :) A tak btw polecam pisać na supp gdy ktoś ma błąd "failed to get game data from the server" Napisałem że wyskakuje mi takie coś podczas logowania (Oczywiście po angielsku) w dziale "Problemy z logowaniem" i po 2-3h od wyskoczenia tego błędu mogłem się normalnie zalogować. Dziwne tylko że nie dostałem żadnej odpowiedzi od supportu, ale ważne że konto śmiga :)

Możesz dać linka do tego działu "Problemy z logowaniem"?

Opublikowano

Możesz dać linka do tego działu "Problemy z logowaniem"?

Na dole jest "Contact us", klikasz i piszesz.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...