Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za błąd (authUser=22&token=98)?

mR.LoL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za błąd? Przypominam hasło na e-mail klikam i po wyświetleniu linku wyświetla się strona z takim błędem z linku a na stronie krzyżyk. Ktoś mi konto ukradł?

Opublikowano

Ban na konto, prawdopodobnie czasowy 3 dni do 2 tygodni.

EDIT. nie jednak to nie jest ban bo byś miał loginerror=98

Napisz do supportu, nigdzie o tym nie pisze, support jedynie może Ci pomóc.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Pisałem do supportu ale odpowiedzi brak....

@Edit

Jakimś cudem zalogowałem się na koncie w trybie incognito(tryb prywatny w przeglądarce). Potem przy próbie zmiany hasła miałem już błąd 1012. Teraz na stronie pisze, żebym aktywował cookies. Dodam, że jestem cały czas zalogowany na koncie w trybie incognito. Wydaje mi się, że gdzieś mam poblokowane cookies ze strony darkorbit. Jestem świeżo po formacie(ale pliki zostały). Oczywiście wszystko w przeglądarkach poresetowałem. Powie mi ktoś, gdzie zapisują się ciasteczka i ukryte ustawienia przeglądarki/proxy itp?

Opublikowano

Z tego co wiem to ciasteczka się nie zapiszą w trybie incognito więc to nic dziwnego, że masz taki komunikat.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Ale w trybie incognito mogłem się tylko zalogować. Temat do zamknięcia(format pomógł :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...