Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze najlepsze looty ze skrzynek?

Sebskitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 dni temu:

3 skrzynki ulepszone:

- project fiora

- udyr spirit guard

- red baron corki

- kayle eterycznych

- annie z krainy czarów

- alien heimer

- tristana treserka

3 skrzynki i żadnego syfu :D aż nie wiedziałem co ulepszać xD

z 3 skrzynek 7 skinów , to ty jakiś wyjątkowy jesteś :) bujaj bujaj   :)

Mi sion ten za 1820 - poszedł na pył bo brzydki 

Niesamowity TF też 1820 + odblokowywałem go gdy był event za który jeśli dostaliśmy legendarkę lub skin 3k dostawaliśmy free skina itd tak że wpadł mi do niego jeszcze kreator viktor 1350 :P

Project fiora ze skrzynki 1500pz ;)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

W sumie nic ciekawego: Infernal Nasus, The Magnificent Twisted Fate, Ice Toboggan Corki. Żałuję, że trzy albo dwa fioletowe gemy zamieniłam  T_T

Opublikowano

W sumie nic ciekawego: Infernal Nasus, The Magnificent Twisted Fate, Ice Toboggan Corki. Żałuję, że trzy albo dwa fioletowe gemy zamieniłam  T_T

Zanim dowiedziałem się do czego te gemy służą to zdążyłem wymienić 2 na chesty i wypadł mi champ nunu i jakiś skin do volibera. Totalny waste xD

harley.png

Opublikowano

Zanim dowiedziałem się do czego te gemy służą to zdążyłem wymienić 2 na chesty i wypadł mi champ nunu i jakiś skin do volibera. Totalny waste xD

Ja właśnie gema zamieniłem na skrzynkę, a z tej skrzynki Soulstealer Vayne :v Także ten :D

Opublikowano

Projekt leona, missfortune kowbojka (fajne ma wiecie co)

Annie in wonderland,corporate mundo,dunkmaster darius,spirit guard udyr,whistler village twitch,project master yi,infernal diana.A skrzynek otworzyłem ok.25

oczywiście trafiłem sporo skinów które już miałem np.Project yasuo,project khazix i inne za 1350rp więc wyszłem na plus ;)

no se "wyszłeś"

Przepraszam cb młody geniuszu internetów "wyszedłem". Dalej jesteś oburzony ? To spójrz na swój skin do mf jedyne jakie w życiu ujrzysz na oczy.

Skiny i tak nie grają więc ...

Udyr Ten za 3150 rp  (miałem dwa takie skiny :) ! ) Fnatic Karthus oraz wymieniłem 3 skiny "Statue Karthusa Sejuani z Niedzwiedziej Kawalerii i Świetlista Vayne" i dostałem Kieszonkowego Twitcha lel :C

Opublikowano

Alistar Maruder, Mecha Zero Sion, SKT T1 Zed, SKT T1 Lee sin, Przedwieczny Nocturne, Project Leona, Tristana Treserka Smoków, Irelia Mroźnego Ostrza i jakiś legacy skin do tfa za 950

Opublikowano

Dunkmaster Darius i był podjar, szczególnie że to bylo otwierane na jakimś lanie i była masa osób i taki ryk radości był xD 

BUMP

Opublikowano

ez project; 3

nie wiedziałem że istnieje skin do eza z serii project? coś mnie ominęło? xD

Istnieje, ale obecnie znajduje się tylko na PBE i wyjdzie w patchu 6.17, więc kolega po prostu chciał się popisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...