Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to get game data from the server - jak się wylogować z konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupota ludzka przegania pojecie, ludzie nie umią tak prostego buga usunąć.

Jak naprawić?

Wejdź w ustawienia telefonu i w application/aplikacje i w pokemon go i wyczyść dane i pamieć podręczna

Odinstalujcie pokemon go

Zainstalujcie ponownie

Czy to było tak trudne?

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Miko, takie ściemy tutaj walisz na forum :D

1. Przecież to nie działa
2. Twój poradnik o UNBAN PERM też nie działa :/ Przykre, ale wprowadzasz zamęt dla tutaj zebranej społeczności

Opublikowano

Miko, takie ściemy tutaj walisz na forum :D

1. Przecież to nie działa

2. Twój poradnik o UNBAN PERM też nie działa :/ Przykre, ale wprowadzasz zamęt dla tutaj zebranej społeczności

Jakie Unban Perm?, chory jesteś człowieku?, all co daje to działa.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

No, miałem ten błąd. Failed to get game data from the server. Wyczyściłem, odinstalowałem, zainstalowałem na nowo, włączam grę, loguję się na konto i znów to samo. To jest pewnie PERMBAN i nie da się z tym nic zrobić :/

Opublikowano

No, miałem ten błąd. Failed to get game data from the server. Wyczyściłem, odinstalowałem, zainstalowałem na nowo, włączam grę, loguję się na konto i znów to samo. To jest pewnie PERMBAN i nie da się z tym nic zrobić :/

Mi naprawił ten sposób, jest jeszcze 1 sposób, włacz data mobile/Połączenie danych  wylacz wifi i włącz pokemon go jak to nie zadziała to softban-perm

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Mi naprawił ten sposób, jest jeszcze 1 sposób, włacz data mobile/Połączenie danych  wylacz wifi i włącz pokemon go jak to nie zadziała to softban-perm

Jesteś już nie powiem kim... jest to żaden poradnik ponieważ nie naprawia problemu przez co właśnie leci do zgłoszenia.

Błąd ten ma dwa korzenie, jednym jest permban a drugim po prostu problemy z serwerami więc poradnik DO NICZEGO :)

Opublikowano

Jesteś już nie powiem kim... jest to żaden poradnik ponieważ nie naprawia problemu przez co właśnie leci do zgłoszenia.

Błąd ten ma dwa korzenie, jednym jest permban a drugim po prostu problemy z serwerami więc poradnik DO NICZEGO :)

A to jest debilu, do problemu z serwerem...

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

A to jest debilu, do problemu z serwerem...

Jak śmiesz nazywać go debilem, wrzucając download bota ze wpisanymi swoimi passami do gmaila?

topic: Sposób nie usuwa perm-bana z naszego konta ale daje nam możliwość zalogowania się na inne.

Opublikowano

Jak śmiesz nazywać go debilem, wrzucając download bota ze wpisanymi swoimi passami do gmaila?

topic: Sposób nie usuwa perm-bana z naszego konta ale daje nam możliwość zalogowania się na inne.

Jest jeszcze łatwiejszy sposób polegający na po prostu wyłączeniu internetu podczas logowania i kliknięciu przycisku Sign Out, więc moim zdaniem ten poradnik zrobił do niczego :P

Opublikowano

Jest jeszcze łatwiejszy sposób polegający na po prostu wyłączeniu internetu podczas logowania i kliknięciu przycisku Sign Out, więc moim zdaniem ten poradnik zrobił do niczego :P

Czasami nie działa <3

tylko ze i tak tamto konto było testowe wieć było mi nie potrzebn

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Ten poradnik pokazuje nam w jaki sposób możemy się zalogować na inne konto, ale nie rozwiązuje problemu z tzw. "permbanem". Zostaje w dziale.

No ktoś wkoncu rozumie.

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...