Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ego aio - aukcja allegro

InQer`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym zakupić e-faje z tej aukcji http://allegro.pl/e-papieros-mod-joyetech-ego-aio-1500mah-gratis-i6264205287.html

i pytanie, bo piszę w aukcji, że gratis liquid'y, na dole są nawet smaki do wybrania, ale nigdzie nie mogę znaleźć ile sztuk olejków mogę sobie wybrać, albo ja jestem ślepy albo serio nic nie piszę, przedmiot kupiło grubo ponad 200 osób, więc może ktoś z was kupował. Wysłałem mail z zapytaniem do sprzedawcy ale nie odpisuje od kilku dni.. Za pomoc daje +

Opublikowano

Wez nie kupuj tego syfu zwane fajkami, nie musisz tego palic. Wydaj ten hajs na jakies potrzrbniejsze rzeczy niz to

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

76561197963952284.png

Opublikowano

Wez nie kupuj tego syfu zwane fajkami, nie musisz tego palic. Wydaj ten hajs na jakies potrzrbniejsze rzeczy niz to

Tak wiem... źle zrobiłem, że napisałem taki post na mpc, gdzie panują w 90% same dzieciaki.

Albo nie chętnie posłucham twojego zdania, dlaczego mam nie palić i na co mam wydać ten hajs? Może mnie zainspirujesz

Nie napisali, jedyna informacja jest, że powinny te olejki wystarczyć Ci na dwa miesiące... 

No właśnie i bądź tu mądry ... :x Dużo ludzi to kupiło, ze względu na cenę bo o 25 zł taniej niż w stacjonarnych sklepach i może mieli wyjebane na olejki - tak to sobie tłumacze. 

Nie dziękuj: ccaViKm.png

O stary, nie wiem jak Ci dziękować, naprawdę. Specjalnie dla mnie pofatygowałeś się,wszedłeś w mój temat, przeczytałeś 2/3 następnie wszedłeś w aukcje zrobiłeś screen'a, wyciąłeś w paint'cie i wrzuciłeś w mój temat, chcąc zabłysnąć - nie udało się, trudno. Następnym razem już na pewno się uda. Piona! 

Za co ma ci dziękować skoro napisał, że sprzedawca nie odpowiada od paru dni

Jak wyżej.

Temat można zamknąć, bo zaraz się zrobi gówno burza w temacie.

Zamówię, sram na olejki :> No chyba, że ktoś jeszcze odpowie.

Opublikowano

Tak wiem... źle zrobiłem, że napisałem taki post na mpc, gdzie panują w 90% same dzieciaki.

Albo nie chętnie posłucham twojego zdania, dlaczego mam nie palić i na co mam wydać ten hajs? Może mnie zainspirujesz

Nie wiem, wydaj na przybory szkolne?

Chcesz to pal to gówno, ale za 50 lat sobie podziękujesz :)

76561197963952284.png

Opublikowano

Nie wiem, wydaj na przybory szkolne?

Chcesz to pal to gówno, ale za 50 lat sobie podziękujesz :)

Przybory szkolne? no w sumie ciekawe. Ale już kilka lat nie chodzę do szkoły. 

Gówno? A kim Ty jesteś? Doktorem, który przeprowadził badania laboratoryjne na temat liquid do e-papierosa,a zdrowie? Czy zwykłym gimnazjalistą? Bo ja tu czegoś nie rozumie.. Ja wiem, że to głównie dzieciaki palą dla lansu, ale ja akurat przerzuciłem się 4 lata temu z analogowych na e. W zasadzie dla oszczędności, lepiej wydać 30zł msc na liquid, niż 300 na fajki. Ale po co ja się tłumaczę? znaczy wiem, chcę uświadomić Ci, że znów nie udało się Ci zabłysnąć?

ps. za 50 lat sobie podziękuję? A co masz mamę/tatę/dziadka/babcie który pali e 50 lat i narzeka na zdrowie? haha masakra ...

Opublikowano

Nie napisali, jedyna informacja jest, że powinny te olejki wystarczyć Ci na dwa miesiące... 

No właśnie i bądź tu mądry ... :x Dużo ludzi to kupiło, ze względu na cenę bo o 25 zł taniej niż w stacjonarnych sklepach i może mieli wyjebane na olejki - tak to sobie tłumacze. 

O stary, nie wiem jak Ci dziękować, naprawdę. Specjalnie dla mnie pofatygowałeś się,wszedłeś w mój temat, przeczytałeś 2/3 następnie wszedłeś w aukcje zrobiłeś screen'a, wyciąłeś w paint'cie i wrzuciłeś w mój temat, chcąc zabłysnąć - nie udało się, trudno. Następnym razem już na pewno się uda. Piona! 

Za co ma ci dziękować skoro napisał, że sprzedawca nie odpowiada od paru dni

Jak wyżej.

Temat można zamknąć, bo zaraz się zrobi gówno burza w temacie.

Zamówię, sram na olejki :> No chyba, że ktoś jeszcze odpowie.

Fakt wybacz nie zauważyłem musiałem być zmęczony czy coś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...