Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]PolandBOT

cziter20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(...) CP 625 IV 39% uciekl podczas wykorzystania ItemGreatBall..

Gdy lapie pisze wlasnie o to te zdanie, juz od 8min, exp zbiera ale pokemony uciekaja. ;x

Pokestopy odwiedza i dostaje przedmioty, tylko te pokemony uciekaja, ustawione mam na 50km/h

Funkcja Odbanuj się często nie chce się załączyć, raz na jakiś czas mogę sprobowac odblokowac .

Opublikowano

Mam również problem z jedną kwestią.
Bot bardzo rzadko łapie pokemony, bardzo często odświeża się tytułem "Zaktualizowano statystyki gracza"
I uwidacznia kilka niezrozumiałych dla mnie linijek tekstu:
http://screenshot.sh/m9lCPrX34kV4D
Miał już ktoś coś podobnego?

@edit:
Jest to nowe konto założone z nowego maila, botem muśnięte pierwszy raz i od razu od samego początku.

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

proxy i multi acc, żeby nie włączać 10x tego samego. dodatkowo proxy list zrób, żeby nie dawać jednego konta dla jednego proxy, tylko jeśli proxy przestanie odpowiadać to niech weźmie sobie kolejne proxy z listy + możesz zrobić checkera proxy pod względem ms, też przydatne dla bota

i jeszcze jakieś połączenie netghosta z tym to już wgl 110% automatu xD

wiedziałem że korzystasz z bota!!! xD

Co do bota, przyjemny tylko ten "język polski" w niektórych działach boli w oczy ;v przykład: Pokemony nie do łapania

....

Siea siea.

Opublikowano

@leon044

Na zmiane IP? Jakies prywatne proxy:)

Aby bana nie wylapac? Aby bot byl jak najbardziej upodobniony do czlowieka, czyli - zmienna predkosc ruchu (nie za duza), realistyczne podrozowanie :), opcje chybienia pokeballem w pokemona i inne takie duperele.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Błąd podczas przeładowywania Pokemonów: Zgłoszono wyjątek typu 'PokemonGo.RocketAPI.Exceptions.LoginFailedException'.

Opublikowano

Nie wiem dla czego bot nie zbiera pokestopów i co jakies 3min ciągle łapie softbana? help

Opublikowano

Pokemony tak w 99% uciekają i na dodatek nie zbiera pokestopów a na innym koncie wszystko lata dobrze. Co może być przyczyną?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...