Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porprawa Haca

matisek7890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak był już ten hax ale na viste. A wiec to jest poprawka tamtego ; ) Jeżeli nie będzie działać spróbuje udzielić pomocy ..

1.Ściągamy hacka np na pulpit.

2.rozpakowujemy do folderu z grą.

3. Otwieramy plik Perx.

4. U góry wpisujemy Engine.exe

5. Załączamy plik który jest w folderze z hakiem

6. Odpalamy combat arms i cieszymy się hakiem.

Mi osobiście działa !

Download ; http://www.speedyshare.com/files/22785469/Hax_.rar

]

Numpad 0 = Boxes

Numpad 1 = Chams

Numpad 2 = No Fog

Numpad 3 = Show FPS

Opublikowano

dodaj nastepnym razem scan

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

To wirus?

Patrzcie na scan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/5b5f8818a713d564212d47cc35d18a718cd76b49332abb7a04ed3ca7ebcd4a82-1275650432

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

A nie ma jakiegoś przycisku żeby aktywować te cheaty np. insert albo ćoś niby próbowałem ale nie idzie.Ja powiem tak jeżeli chcesz aby wszyscy byli zadowoleni to musisz ostro przerobić tego ,,haxa" z mojej strony tyle.pozdro ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to albo masz wielkiego farta albo po prostu kłamiesz jak ci działa to powiedz jak to zrobiłeś bo ja też mam windows xp i robie tak jak jest w instrukcji i jakoś nie działa wiec wiesz gościu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sp3

P.S.Jak wam się już gra włączyła i weszliście do rooma to jak chcecie np sat.chamsa to klikajcie mocniej 1 i tak kilka razy aż się włączy

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

matisek7890 ---> dam ci jedna mala rade jak nie chcesz sie kompromitowac na tym forum to nie dodawaj wiecej hackow bo nam nie potrzebne sa takie ktore nie dzialaja albo w 2\3 sa zavirusowane , ja cie rozmumiem pewnie jak i nawet wiekszosc, chcesz byc aktywny na forum to dodawaj np,jakies mody albo jesli juz tak sie palisz do dodawania hackow to sprawdz go dodkladnie czy np: chodzi albo czy nie jest to jeden wielki, chamski, virus...

ps: zauwazylem ze to nie jest twoj pierwszy wystawiony hack na tym forum...

Opublikowano

matisek7890 ---> dam ci jedna mala rade jak nie chcesz sie kompromitowac na tym forum to nie dodawaj wiecej hackow bo nam nie potrzebne sa takie ktore nie dzialaja albo w 2\3 sa zavirusowane , ja cie rozmumiem pewnie jak i nawet wiekszosc, chcesz byc aktywny na forum to dodawaj np,jakies mody albo jesli juz tak sie palisz do dodawania hackow to sprawdz go dodkladnie czy np: chodzi albo czy nie jest to jeden wielki, chamski, virus...

ps: zauwazylem ze to nie jest twoj pierwszy wystawiony hack na tym forum...

nie rób z niego debila bo hack działa

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

sp3

P.S.Jak wam się już gra włączyła i weszliście do rooma to jak chcecie np sat.chamsa to klikajcie mocniej 1 i tak kilka razy aż się włączy

jakoś nie sadzę aby napierdalanie mocniej w przycisk dało jakieś rezultaty :-))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...