Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd "failed to get game data from the server" - czy to ban?

SopeloPT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokazuje mi blad failed to get game data from the server nie wiem czy to ban czy co pokazuje mi tak od ok. 2d

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Admin Cienia
Opublikowano

Kto pisał i w jakim miejscu? Wszystko walą że perm (i na to wychodzi) ale żadnego zródła

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

To widziałem, ale nigdzie info że banujjo

Bo w kodzie gry nie ma żadnego komunikatu a sami się do niczego nie przyznają.. póki co.

Opublikowano

Widziałem że pewna osoba zalogowała się na 2 urządzeniach w 1 czasie i ma ten sam komunikat.

To dotyczy raczej czegoś innego.

Opublikowano

Miałem kilka razy taki komunikat i to żaden perm w moim przypadku nie był - przeciążenie albo problemy z serwerami. Po odczekaniu i kilku próbach zalogowałem się normalnie bez żadnych banów. Tyczy się to telefonu jak i noxa. Po za tym przy permie możesz wejść do gry, ale nie jesteś wstanie złapać żadnego poka itp itd i wyświetla ci się po chwili komunikat o banie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Miałem kilka razy taki komunikat i to żaden perm w moim przypadku nie był - przeciążenie albo problemy z serwerami. Po odczekaniu i kilku próbach zalogowałem się normalnie bez żadnych banów. Tyczy się to telefonu jak i noxa. Po za tym przy permie możesz wejść do gry, ale nie jesteś wstanie złapać żadnego poka itp itd i wyświetla ci się po chwili komunikat o banie. 

To nie jest perm ban tylko IP ban

Opublikowano
@Avalione

Ale bzdury.. ip ban w poke go...

polecam poczytać : 

No zaskoczę cię bo @Avalione wyskakuje komunikat i to dość często. Jak mi się zachce znowu bawić z botami i dostanę bana na jakieś konto to zrobię ci ssa ;) CO do bajek - nie wypowiadam się , wystarczy wejść na byle jakie zagraniczne forum o pokach i sam się przekonasz ;p Więc odpuść sobie z tymi bzdurami :P

Na moich kontach na których gram ten błąd jak już napisałem mam dość często, czy to konta na phonach "czyste" bez botów itp itd, czy to konta na pc na noxach - i po chwili , 1-2 próbach logowania normalnie gram a komunikat już się nie wyświetla ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ale bzdury.. ip ban w poke go...

polecam poczytać : 

To w niezłe bajki wierzysz, koleś xD

Żaden komunikat o banie nie wyskakuje w przypadku perma i dlatego ludzie nie wiedzą co robić.

Ja z kolei zachęcam Cię do tej lektury:

Opublikowano

No bo ten komunikat wyskakuje jednocześnie gdy są problemy z serwerem i gdy dostaniesz permbana (bo wtedy Twoje konto nie może się zalogować, logiczne?)

Wypisujesz takie zabawne głupoty że ledwo wstałem a już się uśmiałem :D

To że nie jesteś w stanie złapać żadnego poka to zwykły IP - ban bądź Half-soft-ban a nie żaden perm. KOMUNIKAT O BANIE NIGDY SIĘ NIE WYŚWIETLI bo dekompilowaliśmy ze znajomym całą apkę, wyszperaliśmy każdą linijkę kodu (które były dla Nas zrozumiałe i łatwo dostępne) I NIGDZIE NIE ISTNIEJE ŻADEN KOMUNIKAT O BANIE! Bany są nadawane od poziomu serwera i dlatego konta nie mogą się zalogować.

Opublikowano

Nie zakładajcie nowego tematu jeśli dwa tematy niżej już istnieje taki sam ....no po cholerę robić śmietnik z forum -.- SopeloPT może najpierw zobacz czy już ktoś nie pisał o tym bo jedyny na świecie nie jesteś...

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

To jak wyjaśnisz, że jedno konto do którego mam dostęp nie widziało nigdy bota a jest Failed... ? :)

Prawdopodobnie logowałeś się na konto bota jak i zwykłe przez to samo IP. Np. przez swoje WiFi. :) 

Opublikowano

Poważne firmy (jeśli Niantic się do takich zalicza) nie powiązują kont po IP. 

Jest pełno miejsc z publicznym stałym IP, pod które każdy może się podłączyć. Wszelkie hotspoty, uczelnie, firmy etc. takie mają. To samo publiczne VPN, które zabronione nie jest. 

Także wątpię, że powiązują konta, a tym bardziej po IP. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...