Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] "The login server did not respond..." Po użyciu account checkera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem sprawdzić jak działa to crackowanie kont.

Pobrałem listę poprzez WZScraper, listę wrzuciłem do Account checkera 6.16 . Znalazł mi jakieś konta ale teraz mam problem, nie mogę zalogować się do gry. Restartowałem komputer, podłączałem, odłączałem kabel ethernet.

Opublikowano

Faktycznie, na stronce nie mogę się zalogować bo ban na ip. Na szczęście mam neostradę i zmienne, już mogę grać :D

Ale mam nauczkę, żeby nic nie kombinować .

Opublikowano

Są bany na IP strona Cie blokuje wyskakuje error 1003 i komunikat your ip is banned i nie możesz sie zalogować ani na stronie ani w grze.Jednak po 3 dniach ściągają Ci tego bana.

Opublikowano

Edytowałem post, już mi trybi. Dzięki za informacje i tak :)

Nie opłaca się jak widać próbować ogarniać tych kont, lub po prostu źle to zrobiłem. 

Ps.

Może ktoś mi powiedzieć jak ktoś kradnie konta? Ukradziono mi już raz mimo, że nikt mi się na maila nie włamał a zmienili rownież mail.

Opublikowano

Tutaj nikt Ci nie powie najprędzej instrukcje znajdziesz na nulldzie.

949ccbbb22d5333dgen.jpg

El Chapo, donde esté peligroso?

Opublikowano

Yup jeśli masz zmienne IP to je zmień i po problemie albo tez możesz skorzystać z proxy

949ccbbb22d5333dgen.jpg

El Chapo, donde esté peligroso?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...