Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3400 zł

barios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, złożyłem komputer do gier i chciałbym poznać Waszą opinie, co zmienić a co zostawić. Chcę na nim grać w gry typu GTA V czy wiedźmin 3 default_smile.png

7040be3f51904799a832c42f2fe180fb.png

Opublikowano

Idealny to on nie jest, wypełnij wzór:

Jaki posiadasz budżet na kupno?
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?
Do czego ma służyć komputer?
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)?
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny?
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły?
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu?

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno?  3400-3500 zł
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat), Nie spieszy mi się, myśle miesiąc, półtora
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? Aktualnie posiadam f784c21697894e98bc3bcbbad62bf35f.png, 10GB ram i monitor LG M2232
Do czego ma służyć komputer? Głównie do gier, przeglądania internetu, oglądania filmów
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Nie
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? Nie
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Nie wiem dokładnie, jeśli będzie trzeba to tak :)
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Nie

Myślałem też żeby zamiast GTX1060 wziąć RX480

Opublikowano

Znaczy pieniądze już mam, dlatego moge kupić wcześniej, ale jak coś nowszego może wyjść i stanieją inne części to moge poczekać, obojętnie :D Chciałbym zobaczyć za czym mam się rozglądać :)

Opublikowano

procesor jest ok, wiec nie ma sensu go wymieniac, dysk po co tam to tez nie wiem (hdd) jak masz wdblue 500gb, jedynie tego ssdeka tam propsuje,, wrzuc nowy zasilacz, najlepiej spc supremo m2 gold 550w z modularnym okablowaniem, gtx 1070, ssd goodram iridium pro, i bude panteks enthoo pro m.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...