Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór nowego serwera,

zdzichubabnan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Chcialem sie zapytac gdzie teraz gra najwieksza ilosc graczy , obecnie jest sporo serwerow i ciezko wybrac .

Obecnie gralem na Antaris i mimo wielkiego potencjalu okazalo sie to jednym wielkim dnem i trzeba szukac nowego serwera.

9pu8p2.png

Opublikowano

Averion (łatwy medium) jest bardzo fajny lecz jest już nieco mniej ludzi niż 2 tygodnie temu (około 1.5k) obecnie gra około 700.

Lotharia (trudny medium) bardzo dużo ludzi gra się przyjemnie.

Opublikowano

Jak dla mnie ciężko teraz o dobry serwer, który zatrzyma na stałe powiedzmy +/- 600 graczy. 

Ja osobiście mam zamiar wydać coś od siebie [pierwszy raz] z racji tego, że nie chcemy, aby to było coś co jest na każdym serwerze zapraszam do udzielania na się na naszym FP :).

Staramy się dodać nowych lub nie widocznych w grze NPC, nowe lub nie widoczne w ogóle na serwerach zbroje czy bronie. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak dla mnie ciężko teraz o dobry serwer, który zatrzyma na stałe powiedzmy +/- 600 graczy. 

Ja osobiście mam zamiar wydać coś od siebie [pierwszy raz] z racji tego, że nie chcemy, aby to było coś co jest na każdym serwerze zapraszam do udzielania na się na naszym FP :).

Staramy się dodać nowych lub nie widocznych w grze NPC, nowe lub nie widoczne w ogóle na serwerach zbroje czy bronie. :)

Pozdrawiam.

Napadłeś na bank, że tyle hajsu masz na modele?

Jest kilka serwerów, które trzymają po ok. 1k online, np. invoria (niecałe 1k), vesteris (ponad 1k), wom2 itd.

tenor.gif

Opublikowano

Pozdrawiam.

Napadłeś na bank, że tyle hajsu masz na modele?

Jest kilka serwerów, które trzymają po ok. 1k online, np. invoria (niecałe 1k), vesteris (ponad 1k), wom2 itd.

a kto powiedział, ze nie można samemu robić? :P

Spróbuj z tym Eldia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...