Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uczciwość administracji i wszechmocny antaris XD

Ares2100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ban mi wisi, mam spine o to, że pajac który robi fw nie ma nic, a bagieta wielka panna może/mogła robić wszystko na forum ;>

graphic.png

Opublikowano

ban mi wisi, mam spine o to, że pajac który robi fw nie ma nic, a bagieta wielka panna może/mogła robić wszystko na forum ;>

Napisalem wtedy do bagietki pytanie, dlaczego gosciu nie dostal za fw i nie odpisala.

@Dektored jak cie to nie obchodzi, to po c**j sie wypowiadasz? Niektorzy interesuja sie, dlaczego "administracja" ma problemy ze znajomoscia regulaminu.

Opublikowano

może uznała, że "pseudobóldupska" na ludzi co bugowali wtedy by się nachapać kasy ( szczerze, grubo można było zarobić :D ) uznała za fw, a normalny fw jest dla niej legit, spoko :v

zawołam może się uaktywni haha xD

@Bagietka

graphic.png

Opublikowano

A co ty się dziwisz? Przecież to forum upadlo dawno dawno temu.
Tutaj kazdy moderator może poczuć się w roli Administratora warnując, banując kogo chce i za to jaki ma humorek. Odpuść lepiej, bo to nie ma sensu i tak nie wygrasz, każdy tak czy siak wie jaka panuje sytuacja na forum i to się nie zmieni.

Opublikowano

Ja tam lubię pogadać, tym bardziej jeśli jakiś pseudo gangster na mnie próbuje wjechać xD Nie muszę nic wygrywać, wystarczy że poziom tamtego typa jest tak niski jaki bym chciał xD

generalnie chodziło mi o to pw, to upewniło moją tezę,z jaką osobą miałem do czynienia xD

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...