Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack 4.06.2010

freeman09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa haczek a dla neo dam ze zmienioną już nazwą

Down:

http://www.speedyshare.com/files/22793020/Dla_NEO_kt_rzy_nie_umi_zmieni_nazwy_by_Pyrqq2221.rar

Scan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/526a98890105c6c52a26514ec13a10e8b733ed4e4bec6d9a79d3e9aecae1d2d3-1275674109

@Edit

zapomniałem + leci :)

komu się nudziło i mi dał +??? przyznać się

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

Mam pytanie, czy ten haczek to działa też w Combat Arms? Na tym okienku niebieskim pisze WarRock, Metin, Combat Arms.

29334.jpg

24026.png

31582.png

Pomogłem Daj +

Opublikowano

Mi też działają tylko chamsy, ale leci +

Mam pytanie, czy ten haczek to działa też w Combat Arms? Na tym okienku niebieskim pisze WarRock, Metin, Combat Arms.

No w Metinie to by bylo zaj****e. No recoil, 5th slot . :D

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Dj Raaban - Be Alive

Opublikowano

siema, mi dzialaja chamsy i cross hair tylko, reszta nie dziala;/

mam pytanie czy wam dziala wsyzstko? jak tak to co zrobic zeby all mi dzialalo, net framework pobralem i zainstalowalm i nadal nie dzialają, co jeszcze pobrac?

Opublikowano

no co do cholery obrazacie sie nawzajem, jeden mowi dziala drugi nie dziala to juz 1 osoba mogla powiedziec normalnie ze nie dziala(mi nie dziala)

bo jak wlaczam hacka potem lunchera i jest dobrze laduje i laduje sie gra, i jak juz wlazca sie okno logowania to tak wyglada jak bym wogule nie wlaczal tego hacka o co chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...