Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Czatem

dom-bac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do supportu, ja tez tak mialem i napisalem im ze żadna przeglądarka nie pomaga i na kazdym koncie tak jest, poprosza cie o podanie IP, wtedy ci czat "naprawia".

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Napisz do supportu, ja tez tak mialem i napisalem im ze żadna przeglądarka nie pomaga i na kazdym koncie tak jest, poprosza cie o podanie IP, wtedy ci czat "naprawia".

To ma być IP komputera??

Opublikowano

To ma być IP komputera??

Raczej internetu ;)

Opublikowano

To ma być IP komputera??

Neta

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Nic nie pomogło odpisali że IP nie jest blokowane i kazali odinstalować Flasha i zainstalować od nowa zrobiłem tak i dalej to samo. :(

Opublikowano

Nic nie pomogło odpisali że IP nie jest blokowane i kazali odinstalować Flasha i zainstalować od nowa zrobiłem tak i dalej to samo. :(

Na ich miejscu bym odinstalował darkorbit i zainstalował ponownie  naprawdę pięknie ci pomogli.

Pewnie wina bp że ci czat nie działa bo co ty masz formata zrobić który pewnie by nic nie dał...

PSlqjGC.png

Opublikowano

Ja na grę nie mogłem się zalogować. Musiałem formata zrobić i dopiero zadziałało. Ale spróbuj usunąć wszystkie przeglądarki, flasha i z rejestru też. Oraz wszyskie cache z przeglądarek. Powinno pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...