Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TsForAll.pl Polski serwer TeamSpeak 3

bamboleo1974

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domena kupiona od gronka albo na nowo zarejestrowana.

Nikt z starej ekipy.

50 osób z samej domeny wbijało m.in na takie serwery jak pgc ;d

Opublikowano

Ładna oprawa graficzna ale serwer nie podoba mi się w ogóle.

To już nie jest ten sam TeamSpeak i nigdy nie będzie.

Domenę można sobie wziąć, podpiąć, ukraść, odkupić ale nie wolno nazwać serwera, że "wraca w nowej, lepszej odsłonie".

Jak dla mnie to właśnie stara ekipa, wygląd i atmosfera tworzyła to "coś" to coś co sprawiało, że chciało się wchodzić na ten serwer.

Szczerze? Rozdrażnił mnie tekst, że wraca w lepszej i nowszej odsłonie. Nie wraca bo nigdy już nie będzie taki sam. Lepsza odsłona? Z której strony? :) 

Jak dla mnie TsForAll już nigdy nie będzie tym samym serwerem. :) 

Opublikowano

To ten serwer wraca do żywych?!

Kurde nie spodziewałem się tego

Gorąco polecam ten serwer, stare dobre czasy. Wygląd, prezentacja super! I już 50 osób!

"już 50 osób" przecież ten serwer stoi już może z rok - tylko ta domena została do niego podpięta. ;p 

Opublikowano

Pamiętam w sumie stare wydanie tsforall i to był serwer, gdzie bym założył kanał. 

Niestety nic nie trwa wiecznie. Prezentacja fajna więc życzę powodzenia w rozwoju.

Opublikowano

Jako stary właściciel tsforall.pl z przyjemnością mogę polecić serwer które prowadzą osoby mające administratorów na wcześniejszej odsłonie i w sumie cieszę się że serwer wstał po raz kolejny na nogi. 

Jak dla mnie to właśnie stara ekipa, wygląd i atmosfera tworzyła to "coś" to coś co sprawiało, że chciało się wchodzić na ten serwer.

Stara ekipa czy nie stara zresztą sama wiesz co się odwaliło i zmusiło do zamknięcia serwera mimo że nie znaliśmy się tylko Wirtualnie, ale i realnie też, mimo że co po nie którzy byli z drugiego końca Polski. I widzisz swój swojego wpierd... na minę. Było minęło w tych czasach lepiej polegać tylko na sobie niż brać sobie jakiś "Zastępca właściciela" "Techik" czy tam "współwłaściciel"

Polecam jeszcze raz i powodzenia.

Opublikowano

Jako stary właściciel tsforall.pl z przyjemnością mogę polecić serwer które prowadzą osoby mające administratorów na wcześniejszej odsłonie i w sumie cieszę się że serwer wstał po raz kolejny na nogi. 

Stara ekipa czy nie stara zresztą sama wiesz co się odwaliło i zmusiło do zamknięcia serwera mimo że nie znaliśmy się tylko Wirtualnie, ale i realnie też, mimo że co po nie którzy byli z drugiego końca Polski. I widzisz swój swojego wpierd... na minę. Było minęło w tych czasach lepiej polegać tylko na sobie niż brać sobie jakiś "Zastępca właściciela" "Techik" czy tam "współwłaściciel"

Polecam jeszcze raz i powodzenia.

Dziękuje za opinię 

Ref

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładnie wykonana w estetyczny sposób.

Sam serwer ładnie wykonany, na wejściu od razu wita nas muzyczka jaką lubię, nie wiem jak z innymi osobami. Generalnie, kanały i wszystko wygląda bardzo fajnie. Dużo dodatków, myślę że można miło spędzać czas i nabijać top10  :)

Polecam!

Opublikowano

Miła atmosfera, pomocna administracja oraz jakość rozmowy bez przycięć!

Polecam.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...