Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] NecroBot z GUI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym dzisiaj wam dać NecroBot z GUI

Jest on dosyć prosty, wystarczy, wypakować go wejść w config i auth i tam zmienić na swój email i hasło, albo login i hasło w przypadku ptc

Ma on bardzo przejrzyste GUI i bardzo prosty polecam.

Link:https://mega.nz/#!zkcATbDQ!7UnpSVm3r5ONlQcyOL5jRSxMh_ZdKfubVY0Q7m_NVgY

Skan:https://virustotal.com/pl/file/7f518296ebdea3198c3220181d63e6199c084cd5b276051ee0ebb3eaaa5f7551/analysis/

[Pogo wirus to jest [chyba] bezpieczny ten 2 nie wiem xD]

Polecam mój 2 temat z configiem 300k/h xp http://www.mpcforum.pl/topic/1568558-necrobot-najszybszy-exp-mozliwy-100-300kh/

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

ile exp na godzine wyciąga?

Mało chyba ze uzyjesz mój config.

twój config ile wyciąga?

100-300k, ale ma duzą szanse na perma.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

twój config ile wyciąga?

Co w nim takiego super, że jest duża szansa na perma? Jak ten config poprawię na swój sposób to według tego co widzę powinno wyciągać 200-400k, zobaczymy bo coś wątpię, że bez Lucky Egg i Incense tyle wyciągnie :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

twój config ile wyciąga?

Co w nim takiego super, że jest duża szansa na perma? Jak ten config poprawię na swój sposób to według tego co widzę powinno wyciągać 200-400k, zobaczymy bo coś wątpię, że bez Lucky Egg i Incense tyle wyciągnie :)
No to przerób i przeslij mi albo sam daj.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

twój config ile wyciąga?

Wystarczy pousuwać listę pokemonów z dołu pliku :) Bo po co wypisywać kogo ma ewoluować, a kogo nie. Jak chcemy tylko do expa to najlepiej wszystkich ewoluować czyli usunąć liste poków, by wszystkie łapało i wszystkie ulepszało

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

twój config ile wyciąga?

Wystarczy pousuwać listę pokemonów z dołu pliku :) Bo po co wypisywać kogo ma ewoluować, a kogo nie. Jak chcemy tylko do expa to najlepiej wszystkich ewoluować czyli usunąć liste poków, by wszystkie łapało i wszystkie ulepszało
To jak mozesz to zrób to i daj na priv to dam w moim temacie 100-300k exp/h necrobot i dam link do twojego profilu w poscie.

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...