Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki do 20 FPS

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wszystko dzialalo mi super git po 200-300fps a tu nagle od wczoraj mam jakies lagi czesto je mam przy smolkach a dzialalo mi wszystko dobrze xD a tu mi spadaja fps do 20 nawet tak z dupy nic nie robilem z pc nic nie pobieralem ani nie usuwalem co moze byc przyczyna?

Opublikowano

Podaj więcej informacji.

Specyfikacje komputera, programy działające w tle, wykorzystanie procesora, pamięci RAM i jak wyżej napisał temperatury na rdzeniach.

Opublikowano

Ja ostatnio miałem tak że przez przypadek dołączyłem do gry na faceit przez guzik, no i miałem ze 30 fps ;p

Musimy mieć więcej informacji, najlepiej procesy, użycie ramu/procka, temperatury i gdzie masz te problemy (na jakich serwerach etc, na kazdych?) 

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@PFFP , To nie twój komputer, VALVE COŚ SPIER****ŁO z csem, ja miałęm 150 fps a teraz mam 40, mój kolega który ma 400 fps w cs:go mówił że ma teraz 160, a jeszcze jeden typek który miał 300 fps ma teraz stałe 100, i przycina mu gra, poprostu valve coś ZJEBAŁO że tak się wyrażę, czekaj poprostu aż to naprawią.. Bo to napewno nie twój komputer, tylko coś z csem. Mi nawet wywala steama. Także coś z serwerami i z grą jest nie tak. Bo wszyscy mają takie spadki fps. Pozdrawiam ;)

448af8ced075a.png

Opublikowano

@PFFP , Nie poprostu czekaj, bo no zje***i csa i tyle. Bo każdy ma teraz takie spadki do 30 fps z 100 np. Także czekaj aż to naprawią.

448af8ced075a.png

Opublikowano

nie bede temperatur ani nic takiego podawal bo to jest zbedne... zrobilem reinsta wlasnie odpalam csa i sprawdzam czy pomoglo....

Opublikowano

nie bede temperatur ani nic takiego podawal bo to jest zbedne... zrobilem reinsta wlasnie odpalam csa i sprawdzam czy pomoglo....

Jak nie podasz to dupa, a nie pomożemy ci. Kolega, który gada, że Valve coś zjebało to jest chyba (cenzura). Mi wszystko normalnie działa. 300+ fps 

Nie podasz spec i innych takich to nikt ci nie pomoże.

Opublikowano

Reistal nie dal rady nic :D

Jak miałem po 300 fps n dd2 to tera mam tak:

https://zapodaj.net/60c8e212fc820.jpg.html

dlaczego tak z dupy od wcozraj mi sie tak dzieje jakies lagi itp czesto sie czasem ich nie mam a czesto je mam :P przy smolku i przy innych graczach wystepuja

a kompa mam takiego: 

https://www.morele.net/inventory/info/fiymUC

jak by cos jeszcze bylo potrzebne pisac to ddoam :D

Opublikowano

Wszystko co napisałem, zrób screeny i wrzuć.

Specyfikacje komputera, programy działające w tle, wykorzystanie procesora, pamięci RAM i jak wyżej napisał temperatury na rdzeniach.

Co do temp. to polecam od siebie ThrottleStop.

Opublikowano

kurde to nie jest wina pc  odpalilem 2 kompa i to samo jest  na kompletnie innym kompie tak wiec chyba valve cos robilo przy csie ;/

edit:

brat tak samo ma ten problem takze to wina valve:D

Opublikowano

kurde to nie jest wina pc  odpalilem 2 kompa i to samo jest  na kompletnie innym kompie tak wiec chyba valve cos robilo przy csie ;/

edit:

Mamy Ci pomóc 0 informacji, puknij się w czoło- to nie moja wina, ale nie znamy specyfikacji komputery, stery aktualne- a ty piszesz nie podam. Szkoda "szempić" ryja na takich jak Ty.

PS: włoż do ryzu.

Ps2. zobacz jakie masz sv ;]] 

A mi fps się nei zmieniły- nawet podskoczyły.

Opublikowano

@up po c**j mam dawac ci cokolwiek jak j****y idioto mam 3 rozne kompy i sa tam 3 takie same problemy ty k***a j****y iulomie spoleczny wypierdlaja na c**j ci moje specy itp wypierdalaj jak ci nie pasuje

Opublikowano

@up po c**j mam dawac ci cokolwiek jak j****y idioto mam 3 rozne kompy i sa tam 3 takie same problemy ty k***a j****y iulomie spoleczny wypierdlaja na c**j ci moje specy itp wypierdalaj jak ci nie pasuje

To po co zakładasz temat? I popatrz na swoje sv ;]] Pozdro taborecie.

PS: Intel duo core pewno?

Opublikowano

kurde to nie jest wina pc odpalilem 2 kompa i to samo jest na kompletnie innym kompie tak wiec chyba valve cos robilo przy csie ;/

edit:

Mamy Ci pomóc 0 informacji, puknij się w czoło- to nie moja wina, ale nie znamy specyfikacji komputery, stery aktualne- a ty piszesz nie podam. Szkoda "szempić" ryja na takich jak Ty.

PS: włoż do ryzu.

Ps2. zobacz jakie masz sv ;]]

A mi fps się nei zmieniły- nawet podskoczyły.

To jest spierdolony idiota, który potrafi tylko wyzywać, bo ma uraz z dzieciństwa. W każdym temacie robi gównoburzę, co można zauważyć po jego postach. Takich śmieci bez kultury powinno się stąd wypierdolić, będzie mniej toksycznie.

PS: "wypierdalaj" to po cichu chce ci powiedzieć 80%MPC. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...