Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki serwer wypali?

Serwer  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Premium czy NonPremium?

• Premium
      7
    • NonPremium
      14
  2. 2. Jaka wersja?

• 1.7.x
      8
    • 1.8.x
      3
    • 1.9.x
      2
    • 1.10.x
      8
  3. 3. Czy zagrałbyś/aś na takim serwerze?

• Tak
      11
    • Nie
      6
    • Nie wiem
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

znudziło mi się robienie już serwerów gildie. Wpadłem na pomysł, żeby zrobić czysty survival, tak do ~10 graczy, z możliwością włączenia/wyłączenia PVP i LWC na wersję 1.9 albo 1.10. Czy taki serwer może "wypalić" (żeby grało chociaż trochę graczy)? Dodam też, że wymagane będzie dodanie do whitelisty, być może też only premium (to już bez whitelisty). Zapraszam do komentowania i głosowania w ankiecie.

bannergif.gif

Opublikowano

Ja szczerze nie wiem czy bym zagrał. Jeżeli serwer będzie no-premium i płatne będą wpisy na WL to podziękuję na starcie. Może coś innego ? FB, RPG ? Nad tym też bym się na twoim miejscu zastanowił. 

Opublikowano

Ja bym zagrał na takim serwerze. Musi być jednak "konretny" - to znaczy ładny spawn i nieskomplikowana gra na serwerze - więc tak - taki serwer, jeżeli zakładasz te ~10 graczy - wypali.

||| IP: MC.ENCH.PL |||

Opublikowano

takie serwery w 80% nie wypalają, bo po prostu się nudzą - jest tyle pomysłow, wystarczy chciec i zrobic serwer, a gracze sami przyjda

fKJeAI4.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłbym zagrać na takim serwerze, ale tylko na najnowszej wersji. Trzeba eliminować te starsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...