Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cardia.pl

MonesiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widać 16-latek nie wytrzymał, bo go wyjebali z teamu podejrzewam, za c*****e technikowanie

błaźnisz sie typie

Pisze to macher który ma 37 lat który siedzi 24/7h przed kompem zamiast zająć się rodziną :)

Opublikowano

Typie zacznij życ a nie k***a zamykaj się w swojej jaskini z kompem! Gdybyś potrafił się lepiej tym zając to nie potrzebował byś 24h/7 by to skończyc...

Za bezkarnośc Cię na pewno nie wyjebali a takim chujem nie musisz byc by wszystko niszczyc...

37 lat a zachowanie jak zwykły szczeniak

Opublikowano

Typie zacznij życ a nie k***a zamykaj się w swojej jaskini z kompem! Gdybyś potrafił się lepiej tym zając to nie potrzebował byś 24h/7 by to skończyc...

Za bezkarnośc Cię na pewno nie wyjebali a takim chujem nie musisz byc by wszystko niszczyc...

Typie zacznij życ a nie ku*wa zamykaj się w swojej jaskini z kompem! Gdybyś potrafił się lepiej tym zając to nie potrzebował byś 24h/7 by to skończyc...

Za bezkarnośc Cię na pewno nie wyj*bali a takim chu*em nie musisz byc by wszystko niszczyc...

Opublikowano

Monesik Awansowałeś Swoją Głupotą na najwyższy możliwy poziom..... Weź się za życie dzieciaczku bo grając w metina niczego nie osiągniesz. A za Udostępnianie podkradzionych plików, Autor może cię pozwać do Sądu Więc przyjemnie nie będzie jeśli 16latek trafi do sądu. Tylko ty to dopiero jesteś w gimnazjum więc nie wiesz co to sąd może byłeś raz na wycieczce szkolnej i widziałeś ;) ja wiem jak tam jest bo pracuję jako klawisz w Warszawskim więzieniu i szczerze mówiąc przyjemnie nie jest, a do tego za udostępnianie skradzionych plików Grozi co najmniej 2lata więzienia|Poprawczak Bądź kurator. Więc Zastanów się Chłopcze co ty wyprawiasz.

Opublikowano

Monesik Awansowałeś Swoją Głupotą na najwyższy możliwy poziom..... Weź się za życie dzieciaczku bo grając w metina niczego nie osiągniesz. A za Udostępnianie podkradzionych plików, Autor może cię pozwać do Sądu Więc przyjemnie nie będzie jeśli 16latek trafi do sądu. Tylko ty to dopiero jesteś w gimnazjum więc nie wiesz co to sąd może byłeś raz na wycieczce szkolnej i widziałeś ;) ja wiem jak tam jest bo pracuję jako klawisz w Warszawskim więzieniu i szczerze mówiąc przyjemnie nie jest, a do tego za udostępnianie skradzionych plików Grozi co najmniej 2lata więzienia|Poprawczak Bądź kurator. Więc Zastanów się Chłopcze co ty wyprawiasz.

Nie moze go pozwac, ty skonczony idioto, poniewaz autor tych plikow nie posiada do nich zadnych praw. Polecam glebiej zapoznac sie prawem, anizeli tylko kolo wlasnej dupy, bo prowadzi to pozniej do ponizania samego siebie, tak jak ty to robisz teraz.

Opublikowano

Widzę że MonesiK Zaprosił Kolegów bo sam nie wie już co wymyślać..... (Przegryw) Widzę że tylko wyzywać potrafisz przez internet bo stając twarz w twarz nie potrafisz tego powiedzieć. Więc Ty również zastanów się co i do kogo to mówisz. Bo w każdej chwili mogę się o tobie sporo dowiedzieć a w policji łatwo jest namierzyć skąd twój post był pisany. Więc ugryź się w język zanim coś powiesz i będziesz później tego żałował.

Opublikowano

Widzę że MonesiK Zaprosił Kolegów bo sam nie wie już co wymyślać..... (Przegryw) Widzę że tylko wyzywać potrafisz przez internet bo stając twarz w twarz nie potrafisz tego powiedzieć. Więc Ty również zastanów się co i do kogo to mówisz. Bo w każdej chwili mogę się o tobie sporo dowiedzieć a w policji łatwo jest namierzyć skąd twój post był pisany. Więc ugryź się w język zanim coś powiesz i będziesz później tego żałował.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JAK PÓJDZIESZ NA POLICJĘ I POWIESZ ŻE MASZ SERWER NA NIELEGALNYCH PLIKACH METIN2 TO OD RAZU NA DZIEŃ DOBRY CI WPIERDOLĄ 3 LATA I WYŚLĄ NA ODSIADKĘ DO HAMBURGA. TY NAPRAWDĘ JESTEŚ TAKI GŁUPI CZY TYLKO UDAJESZ?

@topic

Nie wiem jaki jest sens wrzucania takiego gówna, nie przyznawałbym się do takich plików.

Opublikowano

Przepraszam pana. Juz nie bede.

Generalnie to nie mam pojecia, skad sie biore tacy ludzie. Myslisz klawiszu, ogladajacy anime, ze ktos uwierzy, ze jestes zabawny?

Sprobuj w przedszkolu albo zerowce, tam moze dzieci sie chwyca.

/Idz na policje. Odsiadka mi dobrze zrobi. Odpoczne od komputera.

@MikeyLans to namierzaj

Opublikowano

Ja nie muszę iść na policję. Pracuję Jako Klawisz w więzieniu Więc namierzyć Potrafię.

Ziomek ale ty masz styrany mózg, przestań klej wąchać xDDDDDDDD

Opublikowano

Groźby są karalne.

Ja nie muszę iść na policję. Pracuję Jako Klawisz w więzieniu Więc namierzyć Potrafię.

Co to Za Losowe zaczynanie Słowa wielką Literą?

Od kiedy strażnik w więzieniu ma dostęp do IP, miejsca zamieszkania, numeru buta itd. każdego obywatela naszego wspaniałego kraju?

tenor.gif

Opublikowano

Groźby są karalne.

Co to Za Losowe zaczynanie Słowa wielką Literą?

Od kiedy strażnik w więzieniu ma dostęp do IP, miejsca zamieszkania, numeru buta itd. każdego obywatela naszego wspaniałego kraju?

Od kiedy MikeyLans ma dostęp do internetu
Opublikowano

o c**j jak tu śmiesznie 

w ogóle jaki jest sens wrzucania przerobionych plików które i tak są na forum? w dodatku pewnie i tak nic tam nie ma co by się komukolwiek przydało 

Opublikowano

Dlatego nie idzie się do pierwszego lepszego sponsora.. xD Mam jednego i na pewno wiele osób go zna i wie że to sponsor jest najlepszy.

Majcher pokazuje swą klasę nawet robiąc tego Netmetina z gotowych plików.. xD

widać 16-latek nie wytrzymał, bo go wyjebali z teamu podejrzewam, za c*****e technikowanie

błaźnisz sie typie

Moim zdaniem to ty się błaźnisz bo nawet jeśli został wyjebany za 'c**jowe technikowanie' to ty go pod swoje skrzydło wziąłeś ;)

Popieram w c**j !

Już całkiem popierdoliło tą społeczność metina.

Zgodzę się z tobą, że aż dam ci Lajka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...