Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem na serwer

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam od niedawna mały problem!

Gdy wchodzę na serwer dwsuper.pl mogę się zalogować. Po zalogowaniu tp mnie na świat survival i gdy mnie tp odrazu mnie wywala i pisze mi komunikat: Internal Exception: java.io.IOException: Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta.

Odinstalowałem już 2 razy jave i zainstalowałem ją do najnowszej wersji, ale nic nie pomogło. Zmieniłem także launcher minecrafta na crystal launcher, ale także nic nie pomogło. 

Obecnie gram na launcherze shignima. Możliwe, że to jest od antywirusa, którego niedawno za aktualizowałem.

Proszę o szybką POMOC!

:D

Opublikowano

To jest tylko na jednym serwerze! Wyłączyłem antywirusa i nic nie pomogło.

:(

Opublikowano

Spróbuj wbić na ten konkretny serwer na innym nicku i sprawdź czy jest to samo.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Obecnie nie mogę wbić bo są jakieś prace techniczne. Możliwe, że to jest jakiś błąd serwera.

Opublikowano

Błąd leży po stronie serwera postaraj się z komunikować z administracja na pewno powinni ci pomoc :) Same słowa "Istniejące połączenie zostało gwałtownie zerwane przez zdalnego hosta"

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Okazało się, że serwer będzie restartowany w Piątek więc będzie działał poprawnie. Czyli była to wina serwera bo serwer był w fazie beta testów.

Temat do zamknięcia!

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...