Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do Margonem?

Caesar.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, po 4 latach od niegrania naszła mnie chęć. Kumpel sprzedaje tropka 95 za 45zł i nie wiem czy go nie wziąć. Opłaca się zacząć grać?

Arcymistrz
Opublikowano

Jak będziesz miał stały i dobry klan to może jest sens. Jeśli nie, to sens jest wracać tylko na jakiś prywatny serwer.

Opublikowano

Zależy od serwera na jakim jest tropek. Jeżeli ma dobre eq to wystarczy dobić 113 ew. 105 i próbować wylootać coś na elitach drugich na ten poziom. Co do powrotu, myślę, że jest sens, bo gra cały czas się rozwija.

rJtsc5O.png

Opublikowano

XDDDD JAK PANDORA TO JEST X4 SERWER I TAM 95 TO 1.5 DNIA ROBOTY TO KONTO JEST WARTE CO NAJWYZEJ 5 ZIKO XDDDDE

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

Pandora to serwer exp x3, myślę, że lepiej załóż postać na tym serwerze z nowym silnikiem. Kup jakieś miliony na allegro i wtedy będziesz mógł działać. Chyba najlepsze rozwiązanie jakie widze.

rJtsc5O.png

Opublikowano

Pandora to serwer exp x3, myślę, że lepiej załóż postać na tym serwerze z nowym silnikiem. Kup jakieś miliony na allegro i wtedy będziesz mógł działać. Chyba najlepsze rozwiązanie jakie widze.

A gdzie mogę założyć postać, bo jak szukam w opcjach tworzenia postaci Pandory to nie ma ;v 1500sł kosztuje gra na nim? lool to w sumie serio mi się opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...