Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down][Tut][Projekt]Forumowy Client - Suckmt2

adriank1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na sam początek dodam, że nie jest to żadna reklama, czy zapowiedź serwera, tylko klient forumowy... Prosze o zrozumienie o co chodzi... Takiego serwa nie ma i nie bedzie. Dziękuje.

Witaj! Zapewne grałeś już na nie jednym priv-serverze. Czy to dedyk, Hamachi czy własny to odczuwasz powoli wrażenie, że czegoś Ci brak, odczuwasz niedosyt...

Własnie dlatego powstał nowy projekt klienta Metin2 - SuckMT2 Client. Niedawno rozpoczęły się nad nim prace! A co będzie on oferował, jaki będzie?

-Całkowicie spolszczony.

-Stabilny.

-Darmowy.

-W 100% wolny od wirusów i szkodliwego oprogramowania.

-Mozliwy do własnego skonfigurowania. (np. poprzez dostęp do serverinfo)

-Prosty w obsłudze.

-Stale rozwijający się.

Efekt prac możesz zobaczyc już dziś, na bieząco zobaczysz postepy w projekcie w tym temacie!

30.05.2010 - Powstaje pierwsza mysl o utworzeniu klienta do udostępnienia dla ludzi, dla ich wygody.

31.05.2010 - Pierwsze kroki - projektowi zostaje nadana nazwa SuckMT2 (Client), wprowadzono ulepszone locale.

01.06.2010 - Powstaje myśl o autopatcherze, który będzie umozliwiał stałą aktualizację i poprawiał bezpieczeństwo. Zostają naprawione aż cztery bugi.

02.06.2010 - Dalsze prace, nowy ekran logowania.

03.06.2010 - Założenie tematu na MPCForum, kilka poprawek stabilności.

04.06.2010 - Nowe dodatki do klienta - nowe dźwieki.

05.06.2010 - Dodane zostały nowe wyglady zbroi i broni.

Procent rozwinięcia:

- 10% (Nowe okno logowania, implementacja i silnik oparte o Mod Kamera - screen4j.png

- 19% (Dodany autopatcher, poprawiona stabilność - screen3q.jpg

- 24% (Dodanie koordów pod mini-mapą - screen1yc.jpg

- 28% (Dodanie wyświetlania poziomu postaci na szepcie [działa w obie strony jesli obie strony mają klienta - screen2gy.jpg

- 34% (Po długich zastanowieniach zostaje przywrócony Skill-Hack - można go wyłączyć w pliku mod_config.cfg - screen5x.png

- 39% (Zostaje udostępniony plik serverinfo.py, decyzja o udostępnieniu tego pliku, zamiast ukrywania adresów i serwerów w locale - screen6vu.png

- 46% (Zostaje dodame ponad 800 nowych ikon dostępnych dla gildii w folderze upload - screen7a.png

- 51% (Dodano nowe dźwięki zamiast starych Metinowskich, dzieki którym gra stanie się przyjamniejsza -

1. Linkin Park - New Divide

2. Linkin Park - Numb

3. Linkin Park - Faint

4. Linkin Park - From the Inside

5. Lady Gaga - Telephone

6. Długi Mix róznych hitów - 34Min.

7. Editors - Papillon

I jeszcze ponad 5 dźwięków, których nie wymienimy - jakas niespodzianka musi być ;)

- 59% (Dodano nowe wyglądy zbroi i broni)

Nowości i stan prac będa doawane na bieząco. Prosze o nie usuwanie tematu i nie zamykanie. Dziekuję.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tyle ile narazie zrobiliście to byle jaki idiota zrobi...

W swoim kliencie narazie mam to co wy...

Zobaczymy co dalej zrobicie.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Tyle ile narazie zrobiliście to byle jaki idiota zrobi...W swoim kliencie narazie mam to co wy...Zobaczymy co dalej zrobicie.

To sa dopiero początki, z czasem będą dodawane całkiem nowe rzeczy. Rozumiemy, że dla Ciebie może to nie byc nowosć i pomoc, ale dla innych juz teraz jest to wielkie usprawnienie gry. Mamy nadzieje, że to zrozumiecie.

userbarwb.png

Opublikowano

Prawie nic nie zmienione, lol ale wy jesteście naprwade. My chcemy cos zrobic dla was, nikt nic nam za to nie daje, a wy ze nci nie zmienione, dajecie -... Spokojnie, prace w toku...

userbarwb.png

Opublikowano

Daj sobie spokój, choćbyś zrobił nie wiadomo co, polaczki i tak Ci powiedzą, że to gówno.

W rzeczy samej.

Napisz o tym na epvp czy coś, może tam ludzie Ci pomogą, tutaj wolą korzystać z obcych klientów i sobie je spolszczać.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Zapowiada się swiętnie jak bedzie można pobiore i wstawie sobie do moich Ulubionych serverów :P

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Client ładny masz + :) Jeszcze by tam były nowe jakieśładne tekstury itp. :) Było by bosko.

Pozdrawiam i powodzenia

Opublikowano

Na sam początek dodam, że nie jest to żadna reklama, czy zapowiedź serwera, tylko klient forumowy... Prosze o zrozumienie o co chodzi... Takiego serwa nie ma i nie bedzie. Dziękuje.

Witaj! Zapewne grałeś już na nie jednym priv-serverze. Czy to dedyk, Hamachi czy własny to odczuwasz powoli wrażenie, że czegoś Ci brak, odczuwasz niedosyt...

Własnie dlatego powstał nowy projekt klienta Metin2 - SuckMT2 Client. Niedawno rozpoczęły się nad nim prace! A co będzie on oferował, jaki będzie?

-Całkowicie spolszczony.

-Stabilny.

-Darmowy.

-W 100% wolny od wirusów i szkodliwego oprogramowania.

-Mozliwy do własnego skonfigurowania. (np. poprzez dostęp do serverinfo)

-Prosty w obsłudze.

-Stale rozwijający się.

Efekt prac możesz zobaczyc już dziś, na bieząco zobaczysz postepy w projekcie w tym temacie!

30.05.2010 - Powstaje pierwsza mysl o utworzeniu klienta do udostępnienia dla ludzi, dla ich wygody.

31.05.2010 - Pierwsze kroki - projektowi zostaje nadana nazwa SuckMT2 (Client), wprowadzono ulepszone locale.

01.06.2010 - Powstaje myśl o autopatcherze, który będzie umozliwiał stałą aktualizację i poprawiał bezpieczeństwo. Zostają naprawione aż cztery bugi.

02.06.2010 - Dalsze prace, nowy ekran logowania.

03.06.2010 - Założenie tematu na MPCForum, kilka poprawek stabilności.

Procent rozwinięcia:

- 10% (Nowe okno logowania, implementacja i silnik oparte o Mod Kamera - screen4j.png

- 19% (Dodany autopatcher, poprawiona stabilność - screen3q.jpg

- 24% (Dodanie koordów pod mini-mapą - screen1yc.jpg

- 28% (Dodanie wyświetlania poziomu postaci na szepcie [działa w obie strony jesli obie strony mają klienta - screen2gy.jpg

- 34% (Po długich zastanowieniach zostaje przywrócony Skill-Hack - można go wyłączyć w pliku mod_config.cfg - screen5x.png

- 39% (Zostaje udostępniony plik serverinfo.py, decyzja o udostępnieniu tego pliku, zamiast ukrywania adresów i serwerów w locale - screen6vu.png

- 46% (Zostaje dodame ponad 800 nowych ikon dostępnych dla gildii w folderze upload - screen7a.png

Nowości i stan prac będa doawane na bieząco. Prosze o nie usuwanie tematu i nie zamykanie. Dziekuję.

Leci +:)

Opublikowano

Dzieki za +. Choćbym zrobil niewiadomo co to by bylo zle, wiec robie tak jak mysle ze jest ok. Dzis dodam do klienta nowy wygląd skilli na kazdy poziom i kazda profesje. Rowniez dzis albo jutro wyglad tekstur, broni i zbroi. Dlatego jesli ktos bylby tak uprzejmy i zaprosilby mnie na swoj serwerek tylko dla nas 2 na chwile dal gm mode albo mi gm i bym to wszystko przepatrzal dokladnie to bardzo bylbym wdzieczny, przyspieszyloby to prace, jako ze obecnie nie mam plikow serwerowych.

userbarwb.png

Opublikowano

a Gdzie Download?

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

a Gdzie Download?

Czytaj cały temat a nie tylko urywki, jak ja nie lubie takich ludzi...

On to jeszcze tworzy...adrian napisz mi na PW swoje gg, moge Ci dać serwer dla testów, ale wieczorkiem.

Napisałem, dzięki za pomoc, na pewno nie omieszkam się uiścić twojego nicku w podziekowaniach i ludziach, którzy przyczynili sie do stworzenia klienta i testów.

PS. Dodałem juz nowe mp3 zamiast starych dźwięków - umili to na pewno grę! Wszystko o edycjach znajdziecie w pierwszym poście.

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...