Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na wielki plus.

Cheaterzy wytępieni.

Serwer skonfigurowany, nie nudzi się.

Tylko radzę ekipę na ChestPvP zrekrutować :)

Serdecznie Polecam! :)

Już recenzowałem serwer, gdy posiadałem na nim stanowisko Administracyjne - owszem, zostałem tam zdegradowany i nie zamierzam się mścić. Chciałbym poszerzyć moją notkę. Moim powodem degrada było jedno "wulgarne" słowo pod przymusem innego Administratora.

Jak wspomniałem, polecam zrektutować więcej ekipy oraz dopracować serwer pod względem technicznym, nie ma się do czego uczepić. Naprawdę.

Szczerze powiem, że jest to jeden z lepszych serwerów Minecraft w Polsce. Niestety, drobnym minusem jest mało dopracowany serwer TeamSpeak.

Sam Właściciel jest dosyć miły, lecz było dużo skarg na niego... Dzięki jego niewielkiej i miłej ekipie oddalano skargi wobec jego stronę.

Serwer bez jakiś większych minusów, jakiś wielkich rzeczy uczepić się nie da. Niestety jest jedna, dosyć mała rzecz która trochę rani byłych członków Administracji - jest to ban na wszystkich trybach oraz na serwerze głosowym.

Mam nadzieję że MrDomian weźmie do serca moje dosyć niewielkie rady, oczywiście nie mówię tu by mi dał tu drugą szanse... Ale chcę by ten serwer był w statystykach najlepszych serwerów w Polsce, pod względem technicznym oraz żeby cała ekipa serwera była bardziej ceniona.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

@pannickodem - Spodziewałem się bardziej okrutnej recenzji po wydaleniu administracji. Jednak widzę sensowność tej wypowiedzi. Porady biorę na siebie. Natomiast administrację doceniam w jak najwyższym stopniu.

@ REFRESH @

||| IP: MC.ENCH.PL |||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...