Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest sens wracać na Metin2.pl?

transporter05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wedlug mnie sie nie opłaca każda kolejna aktualizacja jest tylko gorsza i bez sensu 2 dni temu sprzedalem konto tam i sie bardzo ciesze:)

Opublikowano

Zmienił się nacisk na is'a, ale w tym nic nowego ;)

Nie opłaca sie grać, bo i tak nie osiągniesz nic grając od zera, no chyba że jesteś milionerem i bulisz w isa.

Tylko Metin2

Opublikowano

Nie opłaca sie grać, bo i tak nie osiągniesz nic grając od zera, no chyba że jesteś milionerem i bulisz w isa.

grając bez isa i bez żadnych botów to pewnie by tak było,lecz bardziej mnie interesuje czy nic sie nie zmieniło w systemie banowania i czy dość często gm lata po mapie , czy juz im się troche odechciało 

Opublikowano

grając bez isa i bez żadnych botów to pewnie by tak było,lecz bardziej mnie interesuje czy nic sie nie zmieniło w systemie banowania i czy dość często gm lata po mapie , czy juz im się troche odechciało 

Jeżeli chodzi o bany to praktycznie ich nie widać ;) Boty stoją już u mnie z tydzień i ani jeden nie dostał bana :) PS: Stoją non-stop.

Opublikowano

Co do PL`a to jeśli masz cierpliwość to tak, z botami różnie, ryb nie polecam bo ich system nie bierze pod uwagę możliwości, że za komputerem może być gracz i mieć dobry timing. Najlepiej na rynku zarabiaj wykup wszystkie aury i sprzedawaj drożej, tylko problem jest taki że musisz skądś tą kasę wytrzasnąć. Na chwilę obecną polecam Metin2 SG.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o bany to praktycznie ich nie widać ;) Boty stoją już u mnie z tydzień i ani jeden nie dostał bana :) PS: Stoją non-stop.

a gdzie stawiasz boty , na rybkach ? czy jest jakis lepszy zarobek na chwile obecną?

Opublikowano

Nie oplaca się wracać bez full isa :) nie polecam

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Można wrócić ale 4fun i używając cheatów, które mogą znacznie Ci pomóc.

Bez IS'a da się ugrać co nieco, ale nie zrobisz tak szybko end game.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...